Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vlastenec Depardieu (64): Matička Rus ho privinula na svoje prsia
Zdielať na
Showbiznis

Vlastenec Depardieu (64): Matička Rus ho privinula na svoje prsia

Ak ste doteraz nevedeli, koľko stojí jeden francúzsky herec, teraz to už viete aj Vy: jeden obstarožnejší, mierne vypasenejší Depardieu s bohatou minulosťou a krátkou budúcnosťou vyjde... na jeden pas. Nerozumiete? Vysvetlíme:

Gerard Depardieu (64) je typický Francúz:

- Miluje víno

- Miluje jedlo

- Miluje svoju krajinu

A keďže Gerard Depardieu nie je len tak hocikto, je schopný s týmito typickými znakmi Francúza narábať tak, aby mu to čo najviac vyhovovalo.

Ako napríklad teraz - francúzsky prezident Hollande si zmyslel, že ošklbe bohatých Francúzov ešte aj o žabacie stehienka, ktoré majú uložené v mrazničke a zdanil ich tak šialene, že ešte doteraz to mnohí žabožrúti nepredýchali.

Ani Gerard to nepredýchal, buchol vlasti dverami a rozhodol sa, že už viac nebude Francúzom, lebo je to príliš drahé a radšej sa stane Hotentotom.

Našťastie mu prišli na pomoc dobrodsrdeční kamaráti z rôznych kútov sveta a v rámci PR pre svoju krajinu ponúkli hercovi občianstvo. Gerard sa tak teraz stal občanom Ruskej federácie. Práve pred pár hodinami prvýkrát navštíivl mesto, ktoré je jeho novým domovom (a kde sa platia ooooveľa nižšie dane ako v Hollandovom Francúzsku) a aby ukázal, že je frajer a že si váži túto možnosť, ako uniknúť francúzskym daňovákom, zakričal pár slov aj po rusky.

Nuž, Gerard je pravý Francúz, je to vlastenec ako remeň :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie