Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chcete schudnúť bez bolesti? John Goodman (60) Vám poradí
Zdielať na
Showbiznis

Chcete schudnúť bez bolesti? John Goodman (60) Vám poradí

Dukanova diéta? Krabičková diéta? Taká-onaká-hentaká diéta? Ale kdeže... John Goodman je frajer a na to, aby schudol takmer 100 kíl nepotrebuje riešiť tieto vychytené diéty. Pomohlo mu jedno jediné rozhodnutie.

John Goodman (60) bol preslávený svojimi kilami. Pre hereckú hviezdu seriálu Roseanne, či filmov Coyote Ugly bola jeho váha poznávacím znamením - vždy, keď sa rozosmial, každý jeden gram tuku na ňom tancoval radosťou. A preto ho mali ľudia radi.

Teraz John všetkých šokoval. Svojou štíhlosťou. Za posledné roky zhodil takmer 100 kíl a samozrejme, ľudia sa ho začali pýtať:

- Ako ste to dokázali, pán Goodman?

- V čom tkvie Vaše tajomstvo?

- Ktorou diétou ste sa nechali inšpirovať?

No a keďže je Goodman dobrák od kosti, nenechal si svoje nou-hau iba pre seba a vyrozprával životný príbeh svojej obezity, respektíve to, ako ju porazil.

Ono, v princípe je to jednoduché - pred 8 rokmi si Johna zobrali lekári na koberec a dali mu na výber: Buď schudne, alebo zomrie. Isto uznáte, že toto je výzva, ktorá sa nedá odmietnuť a tak John začal na chudnutí pracovať.

A teraz prichádza to sľubované Johnovo tajomstvo:

Prestal cmochliť ten starý tučný pes, tak veru :-)

Stále sa hovorí o tom, že kto prestane fajčiť, rýchlo začne priberať, no u Johna to bolo presne naopak: akonáhle sekol s fajčením (fajčil od strednej školy), kilá mu začali ubúdať.

No a vďaka svojej tabakovej abstinencii je teraz v šesťdesiatke z neho celkom dobre vyzerajúci pán.

Pravdou ale zostáva, že Johnove kilá, hlavne keď sa natriasali od smiechu, mali niečo do seba. Na druhej strane - ak sa Vám po nich zacnie, stačí si pozrieť niektorý z jeho starších filmov :-)

Tak, návod na to, ako schudnúť ste dostali, nabudúce si povieme ako bojovať so zhrubnutou kožou na pätách :-))))

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie