Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kriminálna ústredňa pátra: Zatykač na Jacksonovho lekára
Zdielať na
Showbiznis

Kriminálna ústredňa pátra: Zatykač na Jacksonovho lekára

Zdroj: ISIFA

Smrť Michaela Jacksona zarmútila nielen milióny fanúšikov - do zúfalstva dohnala aj mnohých príživníkov, ktorí sa na kráľovi popu nabaľovali. Jedným z nich je celebritný dermatológ Arnold Klein.

Arnold Klein (68) má problém! Teda, on ten problém má už štyri a pol roka, odkedy Michael Jackson zomrel, teraz sa ale prevalil naplno.

Aby ste boli v obraze, ak náhodou nepatríte medzi najskalnejších Jacksonových fanúšikov - Arnold Klein bol ešte nedávno vychytený celebritný dermatológ, ktorý si svoj biznis postavil práve na ľuďoch, ako je Michael. Po smrti kráľa popu vyšlo najavo, že mu intenzívne pichal vysoké dávky Demerolu. Ten si v lekárňach nechával často predpisovať na vymyslených ľudí, aby to nebolo podozrivé.

Lenže prišiel 25. jún 2009, Michael Jackson odišiel (všimli ste si tú slovnú hračku? ;-) no nič, poďme ďalej) na večnosť a Arnoldovi Kleinovi vyschol významný zdroj príjmov.

Situácia došla až tak ďaleko, že sa Arnold dostal do bankrotu a mal by teraz odovzdať všetok majetok tak, aby dokázal uspokojiť ( :-) ) nároky svojich veriteľov.

A tu nastal kameň úrazu - Arnoldovi sa nepáčilo, že by sa mal vzdať svojho luxusného Ferrari z roku 2001 ani svojej exkluzívnej zbierky umeleckých diel (má v nej napríklad takú Marylin Monroe od Warhola a tá naozaj nestojí 5 korún ani eur...) a tak ich jednoducho neodovzdal.

Ale to viete - dlhy sú dlhy a s milým Arnoldom sa sudca rozhodne nechcel párať. Tak na neho rovno vydal zatykač, že reku bude v base dovtedy, kým pekne neodovzdá všetko, čo má.

Arnold teraz samozrejme zúri, pretože si svoje obrášťoky aj autíčko obľúbil a ako každý malý chlapec, nechce sa svojich hračiek vzdať.

Nuž a sme presvedčení o tom, že v duchu preklína ten deň, kedy jeho najprominentnejší zákazník dotancoval svoj posledný tanec a pripravil ho tak o pravidelný tučný príjem.

 Nuž, tak dlho sa pichá do celebrít, až celebrity zomrú a nebude na výplaty...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie