Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lak na nechty za 250 tisíc dolárov? Celebrity sa pripravujú na Oscary
Zdielať na
Showbiznis

Lak na nechty za 250 tisíc dolárov? Celebrity sa pripravujú na Oscary

Keď sa povie luxusné ošetrenie, väčšina z nás si predstaví kúru za pár stovák eur. A čo tak 250 000? Takéto sumy totiž lietajú v hollywoodskych salónoch tesne pred Oscarmi. Pretože celebrity vedia, že čím viac investujú, tým viac ich budú v bulvári prepierať a tým majú väčšiu šancu uspieť v nových filmoch. Preto vysolia aj takéto nezmyselné sumy. Prinesie im to ďalšie tučné milióny.

Odovzdávanie Oscarov je už 24. februára, čo je za rohom, a tak herečky aj herci obiehajú vizážistov, kaderníčky, módnych dizajnérov, či manikérov. Hitom je lak na nechty za 250 000 dolárov! Ale cena vraj zodpovedá efektu. A nechať si pokryť nechty 267-mi karátmi čiernych diamantov si môžu dovoliť len skutočné hviezdy.

"Často dostávam negatívne otázky prečo radšej nekŕmim vyhladované deti v Afrike? Ja oslavujem ženskú krásu a myslím si, že na tom nie je nič zlé," tvrdí klenotník a tvorca laku na nechty Azature Pogosian. Nádherný lak už skúsila Britney Spears v reklamnej kampani a predviedla ho aj Kelly Osbourn na vlaňajšom odovzdávaní cien EMMY. A čo tvár? Tú zachráni celebritám len vampírí facelifting.

"Ošetrenie dostalo názov preto, lebo odoberieme klientovi jeho vlastnú krv, ktorú mu následne vstrekneme do tváre," hovorí plastický chirurg Paul Nassif. Efektom je vypnutá pokožka s mladistvým vzhľadom. Nie menej dôležitá je úprava vlasov. Tam pomôžu býčie žľazy. Práve ich varením sa uvoľňujú proteíny a hormóny, ktoré zocelia aj tie najpoškodenejšie  vlasy.

Nuž a šaty? Tak o tých sa dozvieme až z červeného koberca. Že pôjde o róby od najlepších mien ani netreba pochybovať. A možno sa z červeného koberca dozvieme ešte nejaké tajné typy na krásu. V minulosti prišla herečka Gwyneth Paltrow s modrinami na chrbte a preslávila tým bankovanie. A ryba Gara Rufa zasa preslávila Angelina Jolie, ktorá sa pochválila, že sa starajú o nohy jej detí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Adriana Mikundová

Zdielať na

Najčítanejšie