Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Oscarová noc. Pikošky zo zákulisia príprav
Zdielať na
Showbiznis

Oscarová noc. Pikošky zo zákulisia príprav

Zdroj: ISIFA

Už o pár dní budú v Hollywoode odovzdávať Oscarov. Už teraz je však v Los Angeles celkom rušno. V riadnom časovom predstihu začali pokladať červený koberec. Vyžiadalo si to aj zmeny v doprave, z čoho sú na nervy vodiči. Mierne nervózni môžu byť aj nominovaní umelci, pretože tento rok ich vraj čaká minimálne jedno prekvapenie.

Po celom svete médiá hovoria najmä o zlatých soškách. Pravdou však je, že aj tí, ktorí ju nezískajú neobídu naprázdno. Poštou dostanú vak, aspoň tak sa v kuluároch hovorí vrecúšku, v ktorom porazení nájdu drobnosti v hodnote viac ako 30 tisíc eur. Medzi inými sú to dovolenky, fľaše kvalitného alkoholu či značkové kondómy. Tento rok tam nájdu aj členstvo vo VIP salóniku na londýnskom letisku v Heathrow.

Tento rok vraj hviezdy siahnu po oblečení čiernej a červenej farby. Módni špecialisti však ešte vsádzajú na jednu farbu. "Je čas na bielu. Biela bude na Oscaroch základom, je to čistá a krásna farba, ktorá však nie pre každého," povedal štylista Sam Samboura.

Našou kamerou sme zachytili rozvášnený dav, a to počas odovzdávanie Zlatých Glóbusov, niečo podobné ale vo väčšom organizátori očakávajú v nedeľu. Prítomní budú aj paparazzovia, ktorí budú chcieť zarobiť na každej fotke. "Mám Hugha Jackmana, fotka pôjde na web," hovorí jeden z lovcov celebrít.

Tohtoročné Oscary sú výnimočné. Prvý raz totiž mohlo viac ako 5 800 ľudí z filmovej brandže hlasovať aj elektronicky. V tejto chvíli sú už výsledky známe a strážené vybranou firmou, ktorá ich lepí do obálok. Vo víťazstvo veria nielen nominovaní, ale aj filmové štúdia. Veď napríklad tie, ktoré sú za produkciou filmu Lincoln či Argo dali na propagáciu viac ako 10 miliónov dolárov. Nehovoríme však o bežnej reklame, ale o miernom nátlaku na hlasujúcich členov filmovej akadémie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Marek Gabonay

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie