Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Víťaz Talentu Pavlusík (24) daroval 2 000 eur kamarátovi na bicie
Zdielať na
Showbiznis

Víťaz Talentu Pavlusík (24) daroval 2 000 eur kamarátovi na bicie

Jozef Pavlusik, ktorý sa preslávil víťazstvom v šou Česko Slovensko má talent, sa prejavil ako šľachetný človek. Rozhodol sa totiž obdarovať svojho súpera v súťaži, Andreja Kampfa, ktorý napokon skončil na krásnom treťom mieste. Oboch chlapcov totiž spája nielen mimoriadny talent, ale aj región. Obaja sú Kysučania. Jožko sa teda rozhodol Aďa podporiť a zo svoje výhry mu daroval dve tisíc eur.

Talentovaných Kysučanov spojila známa šou. Stretávajú sa i naďalej. Stále sú v kontakte. Jožko sa nám  zdôveril, že keď vyrastal a túžil po gitare, musel si na ňu zarobiť, aby ju mal.  Preto si ešte počas súťaže sľúbil, že ak vyhrá, daruje peniaze šikovnému bubeníkovi Andrejovi Kampfovi. Aj jeho sestre, ktorá má tiež hudbu v génoch. "Na nákup hudobných nástrojov, je to vlastne v hodnote 2 tisíc eur, Andrejko potrebuje bubny, Iska je výborná klaviristka," hovorí Pavlusík.

"Budem mať nové bubny doma," tešil sa Andrej. "Sem tam k nim skočím na návštevu, boli teraz oni u nás vo Vadičove lyžovať," tvrdí spevák. Aďov otec to vie najlepšie zhrnúť, čo to znamená pre ich rodinu. Sám sa stará o dve deti.

"Potrebujú rozvíjať talent, potrebujú nové hudobné nástroje," dodáva. Tata, ktorý je nesmierne pyšný na svoje ratolesti, povedal, ako si váži, že víťaz slovo dodržal. "Takže veľmi ďakujem Jožkovi Pavlusikovi, ktorý urobil to gesto," povedal.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Iveta Marešová

Zdielať na

Najčítanejšie