Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herec Viktor Horján (37) krstil knihu. Zápisník z teplého domu
Zdielať na
Showbiznis

Herec Viktor Horján (37) krstil knihu. Zápisník z teplého domu

Zdroj: noviny.sk

Viktor Horján je každému známy ako herec-homosexuál. Svojho času víril diskusie o gayoch a lezbičkách na Slovensku. To pravé orechové ešte len prinesie jeho biografia, v ktorej píše aj o tom čo nikto nemal počuť...

"Ja som nevydal radu pre homosexuálov," hovorí Viktor Horján. Horúca, či skôr teplá novinka na knižnom trhu hovorí o tom, čo je normálne a čo už nie. Viktor, ktorý si vždy strážil svoje súkromie teraz vyšiel s pravdou von. "Je najúprimnejší gay Žitného ostrova," povedal na Viktorovu adresu krstný otec knihy Jozef Bednárik.

Viktor vo svojej knihe prezrádza aj to, čo nikto nemal počuť. Opisuje však aj svoje prvé sexuálne skúsenosti. "Mal som už po puberte, nemal som ešte 20 a ostatné je v knihe," hovorí Viktor.

Viktor svoju homosexuálnu orientáciu nikdy netajil a pravdu by chcel počuť aj od ostatných. Najhoršie, ale aj najlepšie momenty v živote, ako keby niekto vytrhol z jeho denníka. Napísať ich nebolo vôbec jednoduché, veď vystriedal štyroch autorov. Kniha je jeho prvou a určite aj poslednou v živote.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ján Baček

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie