Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Medzinárodný škandál pred odovzdávaním Oscarov
Zdielať na
Showbiznis

Medzinárodný škandál pred odovzdávaním Oscarov

Odovzdávanie tohtoročných Cien akadémie (alebo ako my, chlapci spod Tatier hovoríme Oscarov) ešte ani nezačalo a prvý medzinárodný superškandál je na svete! Za všetko môže ochranka na letisku! Tá vyrobila hanbu celej krajine.

A čo sa vlastne stalo?

Je to veľmi jednoduché - do Los Angeles sa z celého sveta zlietajú pozvaní hostia, nominovaní kandidáti a iní dôležití ľudia filmového plátna. Väčšina teda naozaj prilieta, pretože už z New Yorku je to do LA priďaleko, nehovoriac ešte o Európe, Ázii, či Blízkom východe.

No a medzi nominovanými je tento rok aj palestínsky filmár Emad Burnat.

Emad vyzerá rovnako ako tisícky ďalších Palestínčanov. Touto diplomatickou vetou sme chceli jemne naznačiť, že ak na ňom spočinie oko príliš horlivého policajta, či nebodaj xenofóbneho ochrankára, Emada ľahko zaradí medzi potenciálnych teroristov, ktorým sa slovné spojenie "výbuch radosti" spája s niečím úplne iným, než Vám.

No a práve na takúto zbierku zrejme-horlivých-orgánov-zákona Emad narazil na letisku v LA, keď jeho lietadlo pristálo a on aj s celou rodinou chceli z neho vystúpiť.

Miestni imigrační úradníci si Emada vzali do parády a celú hodinu zisťovali, na čo prišiel, kto ho zavolal, kedy plánuje odísť a či vcelku a živý, alebo po častiach a v truhle.

Celé nedorozumenie sa zhruba po vyššie spomínanej hodine vysvetlilo a Emada vpustili do Mesta anjelov, napriek tomu táto kvízová vsuvka znechutila Emada aj ďalších filmárov (napríklad Michaela Moora, ktorý o tom okamžite zaštebotal na Twitteri).

Nebojte sa, Emad je už v tejto chvíli v bezpečí a mimo dosahu imigračných úradníkov, trpká príchuť z nečakaného privítania mu však ešte určite zopár dní vydrží...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie