Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herec Peter Sklár (45): Kuchár na pohľadanie?
Zdielať na
Showbiznis

Herec Peter Sklár (45): Kuchár na pohľadanie?

To, že je talentovaný, to vie každý! Je hercom s veľkým „H“. Peter Sklár má však talent aj na domáce práce. Čo najradšej robí a čoho sa, naopak, stráni?

Kto by to bol povedal? Peter Sklár je rád nielen na javisku, ale aj v kuchyni. „Asi mi neuveríte, ale rád varím. Naozaj! Viem pripraviť kompletný nedeľný obed, od polievky až po chutné mäsko na rôzne spôsoby,“ chváli sa predstaviteľ mafiána Alinka z Mafstory.

Keby mohol, najradšej by kuchtil dokola tú istú pochúťku – jeho najobľúbenejšiu. „Nenormálne zbožňujem pečenú kačicu. Zjedol by som jej na kilá,“ priznáva svoj zvýšený apetít. Petrovi je jedno, či by tá kačka bola s knedľou, alebo lokšami, podstatné je u neho aj tak chrumkavé mäsko.

Keď sa mu rozplýva na jazyku, je to vraj úžasný pocit. Horšie je to však s umývaním riadu po varení. Do toho sa mu už veľmi nechce. Ale, na druhej strane, vždy radšej umyje riad, ako by mal robiť niečo iné – horšie.

„Z duše nenávidím žehlenie. To robím iba vtedy, keď som prinútený a keď doma nie je nikto, kto tú žehličku ovláda lepšie ako ja,“ kritizuje sám seba a zároveň dodáva: „Je pre mňa nepochopiteľné, ako niektoré ženy môžu povedať, že pri žehlení oddychujú,“ krúti hlavou „kuchtík“ Peter Sklár.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie