Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Besný útok na Kate Middleton (31): Je to obyčajná dojka!!!
Zdielať na
Showbiznis

Besný útok na Kate Middleton (31): Je to obyčajná dojka!!!

Kate Middleton (31) a celá kráľovská rodina, počnúc kráľovnou a končiac posledným lokajom (aj keď taký posledný lokaj môže byť niekedy prvý, čo si budeme navrávať ;-) ) sa ešte nespamätali z fotografií, zverejnených v magazíne Chi a je tu ďalší útok na ich majestát!

Začnime krátkym backgroundom - viete, kto je Hillary Mantel? Neviete? To preto, že nie ste Briti! Ak by ste boli Britmi, vedeli by ste, že Hillary Mantel je známa spisovateľka a dvojnásobná držiteľka prestížnej Bookerovej ceny.

Tak a presne táto Hillary Mantel sa pri svojej prednáške na pôde Britského Múzea obula do princeznej Kate. Tvrdí, že Catherine nemá žiadnu osobnosť, je nútená správať sa ako figurína vo vitríne obchodu, všetkých obšťastňuje umelými úsmevmi a jej jedinou úlohou je podľa všetkého splodiť následníka trónu...

Hm... Blbé, čo?

Našťastie sa Kate okamžite zastala polovica Británie na čele s britským premiérom (aspoň na chvíľu môže prestať žvatlať o odchode z Únie a iných sci-fi úvahách) a spisovateľkine komentáre označili za nevhodné a príliš útočné.

My k tomu dodávame len jediné - Hillary prekonala v mladosti ťažké psychické problémy a následkom liečby sama nemôže mať dieťa (a fest sme si dávali bacha, aby táto veta bola informačná a nie komentatívna, bo by to zle pre Hillary dopadlo...).

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie