Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Billy Bob Thornton (57) sa nezaprel: V posteli jazdím aj na červenú
Zdielať na
Showbiznis

Billy Bob Thornton (57) sa nezaprel: V posteli jazdím aj na červenú

Bývalý manžel Angeliny Jolie vie ako pobaviť fanúšikov. Aj tentokrát to začalo celkom nevinne - na ulici ho zastavil človek s kamerou a položil mu sériu otázok. Otázky boli celkom všedné, odpovede však stáli za to.

Billy Bob Thornton sa preslávil divokým vzťahom s Angelinou Jolie, keď ešte nebola Brangelina, ale úplne obyčajná sexy baba, tetovaniami a neviazaným spôsobom života.

A svoju divokosť a otvorenosť dokázal aj teraz - aj keď priznajme, že mu k tomu dopomohli bulvárni novinári z TMZ. Keď ho stretli na ulici, položili mu dve otázky a Billymu viac nebolo treba.

Tá prvá sa týkala tetovania mužov, čiže uznáte, že je v zásade nezaujímavá a venovať sa jej nebudeme, tá druhá už ale šla priamo na vec:

Billyho ako starého odborníka na lásku a veci s tým súvisiace (drobná parafráza jednej slovenskej odrhovačky, snáď nám to Jožo Ráž odpustí :-) ) sa spýtali, ako by zareagoval, keď by na Valentína chcel potešiť priateľku, no tá by sa akurát červenala nielen v lícach, ale aj... no veď viete...

Billy sa pri otázke len tíško pousmial a priznal, že nikdy nebol príliš bojazlivý :-)

Štyri slová a jeden spokojný potuteľný úsmev hovoria za všetko.

Mimochodom, klobúk dolu pred americkými bulvárnymi novinármi, slovné spojenia ako "nebojí sa pridať trochu kečupu na svojho farmára Johna...".  No nemilujte ich :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie