Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ponuka Aleca Baldwina (54) novinárke: Uškrtím Ťa!
Zdielať na
Showbiznis

Ponuka Aleca Baldwina (54) novinárke: Uškrtím Ťa!

Alec Baldwin (54) vie ako vyvolať pozornosť. Tentokrát sa pustil do hádky s reportérkou a fotografom New York Post. Problém je len ten, že každá zo zúčastnených strán podáva konflikt úplne inak, takže miestami má čitateľ dojem, že hovoria o dvoch incindentoch zároveň.

Táto správa je určená skôr intelektuálne založeným čitateľom Topstaru (bu-haha :-)) ). Aleca Baldwina (54), hoci pochádza zo známej hereckej rodiny, totiž na Slovensku poznajú najmä filmoví znalci - hral napríklad v Letcovi s Di Capriom (nie, nehral lietadlo!!!) - alebo filmoví intelektuáli - žiari v americkom sitcome 30 Rock, ktorý má svoje kvality, ale slovenské telky ho zatiaľ nedávali.

Tak, keď sme si povedali, kto to vlastne je Alec Baldwin (inak celkom fajn herec, naozaj), poďme na samotnú správu - v amerických médiách rezonuje najnovší incident, ktorého je Alec súčasťou.

A čo sa vlastne stalo?

Hm, začiatok incidentu opisujú obe strany (1. strana=Alec Baldwin, 2. strana=novinári New York Post) zhodne - herec šiel vyvenčiť von svojich psov.

V tomto momente sa výpovede rozchádzajú (poznáte ten vtip o tom, ako čínski vojaci zaútočili na pokojne orajúci sovietsky traktor? Tak asi tak nejak...): Alec tvrdí, že ho reportérka spolu s fotografom napadli a obťažovali.

Reportérka spolu s fotografom tvrdia, že Alec napadol ich, urazil ich (fotograf bol Afroameričan, tak mu vynadal do černoškov a dílerov drog - fotograf to vraj vzal osobne, keďže je bývalým policajtom) a vyhrážal sa im (novinárku vraj chytil za rameno a prisľúbil jej, že ju bude škrtiť, kým neprestane dýchať...).

Aby obe zúčastnené strany pridali váhu svojim slovám, navzájom na seba podali žalobu. Následne ešte Alec zverejnil pár tweetov, v ktorých pľuje zlobu na všetky strany (ten twitter je fasa vec, by ste neverili, na twitteri môžete sledovať aj spravodajstvo noviny.sk, aha, tu)

Ako celá aférka skončí nevieme, novinárka si však vraj celý incident nahrávala na diktafón, takže ak je to naozaj tak, máme sa na čo tešiť (a v redakcii sa aj tešíme :-) ). Potom Vám povieme, ako to dopadlo...

P.S.

Poučenie na záver - ak ste celebritou, nechajte radšej psov vyvenčiť susedovi. Nikdy neviete, koho stretnete na ulici...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie