Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Andy Hryc (63). Prišiel čas zúčtovania
Zdielať na
Showbiznis

Andy Hryc (63). Prišiel čas zúčtovania

Všetko čo chcem povedať dám na papier, lebo ako Česi hovoria, co je psáno to je dáno. V tomto duchu sa niesol krst knihy, ktorá má veľa fanúšikov ale aj neprajníkov.

"Áno prišiel čas zúčtovania. Ja jednoznačne účtujem v tej knihe," hovorí Hryc.  O knihe sa ešte pred jej vydaním kadečo šuškalo. Autor v nej totiž spomína 740 mien z vysokej politiky, biznisu ale aj zo sveta celebrít a nie vždy to sú pekné slová. "To je dôvod prečo som prišiel, lebo Andy mi volal, že ty môžeš prísť, teba spomínam ťa v knihe, ale neboj sa Teba v dobrom," tvrdí spisovateľ a politik Jozef Banáš. 

Písal ju dva roky s prestávkami a pôvodne to mala byť knižka o rodine, no predsa sa rozpísal na 370 strán a ako hovorí, je to knižka, ktorá mu pomôže prežiť. "Viete ja už som vo veku kedy sa môže stať kedykoľvek čokoľvek, a jedného dňa som nadobudol pocit, že som nepovedal všetko, čo som v živote povedať chcel," tvrdí Hryc.

Už teraz mal zopár telefonátov typu, dúfam, že o mne nepíšeš, lebo vieš čo sa stane keď kosa padne na kameň a pod. Ťažkú hlavu si z toho nerobí. "Mnohé veci,ktoré v tej knižke napísané sú verejnosť nepozná  a nevie ich a akosi som nadobudol potrebu im to povedať," dodáva spisovateľ.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Kepazová

Zdielať na

Najčítanejšie