Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Panelák oslavuje piate výročie! S 500 kilogramovou tortou
Zdielať na
Showbiznis

Panelák oslavuje piate výročie! S 500 kilogramovou tortou

Známi herci zo seriálu Panelák nielenže žijú v paneláku, ale panelák už dokonca aj jedia. Nie, nie je to psychický dôsledok niekoľko-ročného nakrúcania, ten Panelák, na ktorom si maškrtili nebol z tehál, ale zo sladkých tortových oblátok a fantastickej plnky. Seriál oslavuje práve dnes piate výročie!

O toto "panelákovské" prekvapenie v podobe mega-torty sa postaral otec úspešného seriálu - Andy Kraus. Z cukrárov sa stali stavbári a panelák sa nebude dať len pozerať, ale vďaka nim aj jesť.

Dva dni im trvalo, kým postavili známy televízny panelák, ktorý by sa čo najviac podobal tomu skutočnému. "Relatívne veľký problém je vyrezať strechu. Všetko sme si museli do detailov premerať, aby sme to odhadli, aby to bolo symetrické a aby tam neboli nedokonalosti! Takže to je veľmi náročné," hovorí cukrárka Beáta.

Andy Kraus, ktorý si túto kokosovo-čokoládovo-mliečnu tortu objednal pri príležitosti 5. výročia obľúbeného seriálu tak mohol, a aj bol, s výsledkom viac ako spokojný. "Musím pochváliť svoju dcéru, lebo ona vyberala náplň...," povedal Andy Kraus.

Poriadne si pochutnali aj herci. "Ale vážne, bola fakt výborná," povedal Matej Landl. Herci hádali aj to, koľko vážila. Tipovali tak okolo 150 kilogramov. Omyl! Torta vážila neuveriteľných 500 kilogramov.

Seriál je na televíznych obrazovkách už päť rokov. Narodeniny oslavuje 18. februára. Toto bola prvá klapka, pozrite sa...

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie