Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šebová (30), Sakmárová (25) a Blesáková (23) sú šťastne zamilované!
Zdielať na
Showbiznis

Šebová (30), Sakmárová (25) a Blesáková (23) sú šťastne zamilované!

Najskôr ho nenávidela, no teraz ho má rada! Reč je o herečke Zuzane Šebovej a jej vzťahu k Valentínovi... Presnejšie povedané: o jej vzťahu k sviatku svätého Valentína. Čím si seriálovú „Inči“ nakoniec Valentín získal a ako tento deň zaľúbených vnímajú aj jej kolegyne z Paneláka?

Aj z nenávisti sa môže vykľuť láska. Napríklad aj láska k neobľúbenému dňu v roku – k Valentínovi. Večne usmiata herečka Zuzana Šebová vie o tom svoje: "Ja som to mala vždy tak, že keď som nemala priateľa, tak som to považovala za americkú stupiditu, ktorou sa absolútne nebudem zaoberať, ale v momente, keď som priateľa mala, tak som to požadovala na 100%, aby sme tento deň oslávili a aby som niečo... niečo maličké... dostala... a tak... " A aj dostala. Prekvapenie nad všetky prekvapenia - na jej ušiach sa ligocú krásne nové náušnice.

Rok predtým ju dokonca priateľ prekvapil veľmi originálne. Minulý rok jej nahral odkaz od herca, ktorý v detstve hral Valentína s Raťafákom Plachtom. Stretol sa s ním v Prahe a ten nahral pre Zuzanu valentínsky odkaz v mene jej priateľa. Naozajstná romantika.

Seriálová Natali si toľko romantiky asi nikdy neužije. Po boku Masláka, určite nie. V skromnom živote je však šťastne zadaná už tri a pol roka! Napriek veľkej láske, neočakáva honosné dary. Veľké prejavy horúcej lásky od svojho milovaného neočakáva ani seriálová recepčná Peťka a ani útla sestra mafiána Masláka, Anička. Ale všetko sa môže zmeniť a z maličkosti môže byť veľká vec! Ktovie, možno už vo štvrtok niektorá z týchto krások ohlási zásnuby...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie