Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kráľovská rodina na práškoch! Zasa tá Kate (31)...
Zdielať na
Showbiznis

Kráľovská rodina na práškoch! Zasa tá Kate (31)...

Toto bol celej kráľovskej rodine čert dlžen! Už sa pomaly zabúdalo na prenasledovanie lady Di paparazzmi a je to tu zase. Taký dojem má aspoň britská kráľovská rodina.

Briti nie sú Taliani a Taliani sú zase úplne odlišní od Britov. Možno tu sú korene aktuálneho kráľovského škandálu.

Taliansky bulvárny magazín "Chi" (čítaj "Ki", nie "Či". Či...?) zverejnil fotografie tehotnej princeznej Kate Middleton (31) v plavkách s mierne tehotenským bruškom.

A to nemali robiť. Môžeme síce iba hádať, ako presne kráľovská rodina zareagovala. Či si princ Charles nervózne hladil plešinu, Camilla Bowles Parkerová kopala jeden poldecák za druhým a princ Harry od zúrivosti rozstrieľal na Plejstejšne celú dedinku Talibancov, faktom však zostáva, že nadšení teda rozhodne neboli.

A aby to dokázali, podali aj protest proti novinám, že vraj toto sa nerobí a je to pod úroveň a vôbec, magazín narušil súkromie princeznej.

Narazila však kosa na kameň - magazín Chi vlastní taliansky multifrajer Berlusconi. Ten je okrem iného známy bujarými párty, na ktorých sa to hmýri kadejakými prsatkami, ktoré sú také chudobné, že nemajú ani na spodnú bielizeň. Protest kráľovskej rodiny ho musel teda určite dobre pobaviť. Šéfredaktor ho nakoniec zmietol zo stola (ten protest, nie Berlusconiho!!!) a bránil sa tvrdením, že fotografie kúpili od medzinárodnej agentúry, nie sú poburujúce a nijakým spôsobom neznevažujú zverejnených protagonistov.

Tento magazín je podľa všetkého osobitne vysadený na kráľovskú rodinu. Pred pár mesiacmi zverejnil oné známe fotky Kate "hore bez" (netvárte sa, že ste ich nevideli :-) ) a bol to rovnaký magazín, ktorý v roku 1997 publikoval fotografie mŕtvej lady Di z miesta nešťastnej nehody.

Lady Di aj Kate "hore bez" sú určite "cez", či však decentné fotografie Kate v bikinkách stáli za ten rozruch, to už musí zvážiť kráľovská rodina...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie