Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herec Ján Koleník (31): Budúci politik či filozof?
Zdielať na
Showbiznis

Herec Ján Koleník (31): Budúci politik či filozof?

Zdroj: TV JOJ

Je tajomný a stále odpovedá iba v otáznikoch. Príťažlivý herec, ktorého veľmi dobre poznáte ako mafiána Masláka zo seriálu Panelák, sa dokáže pri rozhovoroch s novinármi perfektne vyhnúť priamej odpovedi, hoci sa s ním rozprávate aj desať minút v kuse.

Aký je tvoj názor na oslavy Valentína? Toto bolo otázka, ktorú som položila Jankovi Koleníkovi. A odpoveď na ňu? Bola rôznorodá, no ani raz priama a výstižná. „ Ani na Vianoce sa nepozerám tak, že je povinnosť kupovať darčeky. Každý z tých sviatkov asi má svoj hlbší zmysel a Valentín... to tiež neodopieram, ale nezbláznim sa z toho,“ hovorí charizmatický Janko. Ideálne vraj je nesústrediť sa iba na jeden deň v roku, ktorý je určený zaľúbeným, ale lásku treba rozdeliť na každý deň v priebehu 365. dní.

A aký darček by ho na Valentína najviac potešil? „To gesto, že sa na Valentína obdarúva, je tak zaväzujúce, že už to nemusí byťani darček, lebo už len to, že niekto na toho Valentína myslí, je to zvláštne...“ odpovedá, opäť všeobecne. „Ale, skús mi povedať niečo konkrétne,“ vyzývam Janka k priamejšej odpovedi. Ale, márne!

„Nemusí to byť darček, môže to byť hocičo a hneď sa to dá brať osobne,“ vykrúca sa obľúbený herec. Tak mu teda odpoveď nadhadzujem. „Máš radšej zážitkové darčeky?“, pýtam sa. „Áno, Môže to byť aj zážitok. Ale, čo je to? Večera? Výlet? Niečo nehmotné?“, kladie si zvažovacie otázky Janko.

A tu sa náš rozhovor končí. Síce sme z neho nevypáčili nič konkrétne k téme o Valentínovi, ale zato sme zistili, že aj keď nedá priamu odpoveď, rečniť vie perfektne. Možno by sa uživil ako filozof, alebo politik. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie