Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lucia Barmošová (30) a Stanka Jakubíková (37). O láske vedia svoje...
Zdielať na
Showbiznis

Lucia Barmošová (30) a Stanka Jakubíková (37). O láske vedia svoje...

Vyznali sa z najkrajších vyznaní! Lucia Barmošová, Pavol Michalka a Stanka Jakubíková – týmto moderátorom je čo závidieť, pretože po svojom boku majú ľudí, ktorých slová a činy ich hrejú pri srdci.

"Pre mňa sú najväčším vyznaním lásky skôr činy ako slová. Takže, keď mi je zle a necítim sa dobre, tak pre mňa je vyznaním lásky naozaj to, že ten muž po mňa príde, prinesie mi čaj, postará sa o mňa. Aj to, že ma akceptuje so všetkými nedostatkami, ktoré mám," tvrdí moderátorka Lucia Barmošová.

Ľúbim Ťa, milujem ťa, chýbaš mi! Moderátorovi Pavlovi Michalkovi SMS-ka s týmto textom zapípa denne niekoľkokrát! A niekoľkokrát za deň tento text odošle na manželkin mobil aj on sám! "Je to už taká tradícia. Keď som v práci, vždy o 18-tej jej píšem niečo pekné," vraví.

Ten, kto je srdcu najbližší sympatickej Stanke Jakubíkovej, síce ešte SMS-ky písať nevie, ale za to vyznania jej rozdáva stále viac a viac. "Keď sa môj syn ráno zobudil a zistil, že už vie "rozpletať", ako sa mu to darilo deň predtým a keď mi prvýkrát povedal mami," tým jazýčkom o čosi viacej tvrdí dojatá moderátorka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie