Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Charlie Sheen sa zbláznil! Láka k sebe masového vraha!
Zdielať na
Showbiznis

Charlie Sheen sa zbláznil! Láka k sebe masového vraha!

Zdroj: SITA

Charlie Sheen nie je úplne kompletný, to vedia všetci. Veď žiaden normálny chlap na svete sa nevzdá dobrovoľne dobrej povesti, rodiny, peňazí, kariéry. Tentokrát to však prehnal aj on. Filmová hviezda sa rozhodla pomôcť zneškodniť masového vraha.

"Zavolaj mi, chcem si s Tebou pokecať, ako to celé ukončíme"

To je hlavná myšlienka krátkeho osemnásťsekundového videa, ktoré nahral a zverejnil Charlie Sheen. Hollywoodska celebrita zverejnila video ako odkaz nepriateľovi Kalifornie číslo 1 Christopherovi Dornerovi.

Ak ste nezachytili, Christopher Dorner je ten chlapík, ktorý naháňa strach všetkým policajtom Kalifornie. Sám bývalý policajt bol pred 5 rokmi prepustený z radov polície. Doteraz je presvedčený o tom, že neprávom a tak sa rozhodol vziať spravodlivosť do vlastných rúk a začal na policajtov - bývalých spolupracovníkov a spolubojovníkov - poľovať a mstiť sa im. Dornera naháňajú všetci, čo majú placku na košeli a pištoľ za opaskom, zatiaľ im však uniká. Popritom už stihol zniesť zo sveta 3 ľudí :-(

No a tento chlapík - ten Christopher - zverejnil ešte pred vraždením na internete svoj manifest (Charles Manson si určite v base búcha hlavu o stenu, čo by on dokázal s dnešnými technickými vymoženosťami), v ktorom spomína množstvo celebrít, okrem iného aj nášho Charlieho.

Ostatné celebrity to samozrejme nechali tak, len Charlie si zrejme pomyslel, že je to súčasť jeho najnovšieho hollywoodskeho trháku (drogy robia vraj dokážu poriadne narušiť vnímanie reality) a tak nakrútil ono inkriminované video, v ktorom masového vraha vyzýva, že si s ním chce pokecať a nejak mu pomôcť celé to ukončiť.

Každý, kto videl Horúce strely, prípadne Horúce strely 2 vie, že Charlie sa do funkcie zabijaka nehodí, čiže pomáhať mu asi neplánuje, ale aj tak je tento čin pri všetkej úcte povážlivý.

Vyzývať verejne chlapa, ktorý je očividne mešuge, že reku "Brandne, pojďme si vo tom promluvit" je veľmi, veľmi nemúdre...

Ale vysvetlite to Čharliemu...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie