Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Víťaz Talentu Jozef Pavlúsik (24): Je toho veľa!
Zdielať na
Showbiznis

Víťaz Talentu Jozef Pavlúsik (24): Je toho veľa!

Pamätáte si ešte na Jozefa Pavlúsika? Áno, to je ten skromný chalan z autoumyvárky, ktorý prišiel na kasting v šľapkách, tričku a kraťasoch. Jednoducho žiadna veľká hviezda. Potom však začal spievať a všetkým padla sánka... A jeho život sa razom zmenil.

"Všade ma teraz spoznávajú ľudia a gratulujú mi," hovorí s úsmevom sympatický mladý muž. Je jedným z tých šťastnejších, pretože so všadeprítomnou závisťou sa vraj zatiaľ nestretol. V autoumyvárke už nepracuje, ale sem tam príde bývalých kolegov a šéfa pozrieť. A hviezdne maniere? To je pre neho neznámy pojem. Má radosť, že môže tešiť ľudí. "Dodávajú mi pozitívnu energiu," priznáva.

Na spev nezanevrel. Práve naopak. Opäť chce ísť študovať a naplno sa tak venovať hudbe. "Navštevujem môjho pána profesora na konzervatóriu v Žiline," priznáva pokorne mladík, ktorý už raz štúdium prerušil.

Ale to nie sú jediné plány nádejného operného speváka. "Stále snívam o domčeku. Plánujem, že na jar ho začneme stavať," vraví. Priateľku má stále tu istú, čiže ani v tomto žiadna zmena. Ako pre topstar.sk Jozef priznal, tá teraz maturuje. "No má toho veľa, ako aj ja," hovorí s úsmevom.

V minulých ročníkoch šou Česko Slovensko má talent sa z víťazstva tešili kirgizský tanečník Atai Omurzakov a akrobati Dae Men.  Tentokrát to bol spomínaný Jozef Pavlusík, ktorý porazil favorizovaného Alexa Dowisa – maliara so svetlom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Eva Murcková

Zdielať na

Najčítanejšie