Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pocta Mekymu Žbirkovi (60) na Slávikovi. Bol som dojatý!
Zdielať na
Showbiznis

Pocta Mekymu Žbirkovi (60) na Slávikovi. Bol som dojatý!

Minulý rok oslávil okrúhlych šesťdesiat rokov. No a takýto vek si už zaslúži naozaj poriadnu oslavu. Meky dostal niekoľko krásnych darčekov, absolvoval turné so symfonickým orchestrom a posledný darček dostal na galavečere Slávik.

Peter Cmorík a Mária Čírová odštartovali asi najlepšie hudobné číslo galavečera Slávik - poctu Mekymu Žbirkovi. Keď sa k nim pridali Kuly so Zuzanou Smatanovou, všetkým bolo jasné, že toto medley bude naozaj stáť za to. Mekyho slová piesní no hudba aktuálnych svetových hitov vytvorili originálnu zmes venovanú oslávencovi. Marcel Palonder a Dominika Mirgová odštartovali rapovú časť medley, ktorú zavŕšil Majk Spirit. Záver si v metalovom duchu doslova odkričali všetci na pódiu, ktoré potom patrilo už iba Mekymu.

"Bol som dojatý, neuveriteľné...," neskrýval radosť Meky tesne po skončení priameho prenosu. "Tá scéna a efekty boli obrovské." Jeden z technických efektov čakal aj na Mekyho - počas jeho spevu ho mala podľa plánu plošina zodvihnúť do výšky 10 metrov. Nestalo sa, pretože spevák sa bojí výšok. No ako sa dozviete v priloženom videu, s nami si dohodol rande na Eiffelovej veži.

A ešte jedna pikoška na záver - minulý rok si Mky takmer nestihol prevziať cenu v kategórii spevák. Tento rok sa situácia opakovala. Prečo, to prezradil on sám a tiež nám povedal, čo si myslí o víťazoch v jednotlivých kategóriách.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie