Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladučká Celeste Buckingham (17) o víťazstve ani nesnívala
Zdielať na
Showbiznis

Mladučká Celeste Buckingham (17) o víťazstve ani nesnívala

Pred rokom možno iba snívala o tom, že jedného dňa bude slávna, no určite nečakala, že to bude tak skoro. Na odovzdávaní cien Slávik sa ukázalo, že mladé talenty majú na Slovensku veľkú šancu. Celeste je toho dôkazom.

Kvôli odovzdávaniu cien Slávik sa školáčka Celeste musela uliať zo školy, no urobila dobre! Z troch nominácií v kategóriách Hit roka, Objav roka a Speváčka roka bodovala v dvoch. Práve ona sa stala Objavom roka a toto ocenenie ju veľmi potešilo. Až tak, že na pódiu poďakovala svojej rodine v angličtine. 

O pár minút neskôr musela vyjsť na pódium znova. Svojimi hlasmi ste rozhodli, že získa strieborného slávika ako speváčka. "Ráno sa zobudím a nebudem vedieť, čo sa deje," reagovala prekvapená Celeste. Po roku pôsobenia na slovenskej hudobnej scéne sa jej podarilo to, čo málokomu, prebojovať sa do top 3!

Nečudo, jej hit Run, run, run bodoval v hitparádach dlhé týždne a dodnes patrí medzi najhranejšie skladby v rádiách. V kategórii Hit roka ju síce predbehol Ego, no Celeste aj priamo na slávnostnom večere dokázala, že má naozaj svetové kvality.

Spolu s Majkom Spiritom predviedli na pódiu skvelú šou, počas ktorej odznela aj spomínaná pieseň. Veď posúďte sami v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie