Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Priznanie Magdy Vášaryovej (64): Randila aj so Satinským!
Zdielať na
Showbiznis

Priznanie Magdy Vášaryovej (64): Randila aj so Satinským!

Zdroj: SITA

Boli kamarátmi, kolegami, ale chvíľu aj sokmi v láske! Toto malé tajomstvo vykĺzlo z úst poslankyne Magdy Vášaryovej, keď odpovedala na otázku - ako si spomína na prvé rande s manželom? Detailov z čias začínajúcej lásky s Milanom Lasicom však vyzradila viac!

"Poznali sme sa dlhé roky a nedá sa presne určiť, kedy sa náš vzťah preklenul do niečoho vážnejšieho. Veď ja som Milanovi až do mojej tridsiatky vykala. Je odo mňa starší o osem rokov, takže som to považovala za normálne, i keď je pravda, že on mne tykal,“ spomína sympatická Magda Vášaryová na chvíle, keď jej v blízkosti dnes už legendárneho humoristu tĺklo srdce viac ako pri iných mužoch.

Mala presne 31 rokov, keď odvtedy iba kolegu, Milana Lasicu dostala prvý bozk. "Uskutočnil sa pod rozkvitnutým stromom. Ale nebolo to úmyselné. Neriešila som totiž, kde a kedy, ale či vôbec bude," usmieva sa Magda.

Ešte niekoľko minút predtým, než sa tak stalo, však mala rande aj s Lasicovým nerozlučným priateľom a kolegom Julom Satinským. "Áno. Dá sa povedať, že prvé rande som mala aj s Julom. Bolo dosť originálne – trvalo 50 kilometrov. Aj Jula a aj Milana som totiž viezla z predstavenia v Trnave. Randila som vlastne s obomi," uvedomuje si s miernym nadľahčením situácie. Keď dorazili do cieľa cesty, skončila však iba v náručí pána Lasicu.

Vykanie medzi nimi sa vtedy skončilo, a to, čo začalo, bola láska. Napriek tomu, že spomínanou cestou z Trnavy si Magdu Milan s Julom poriadne doberali. "Žartovali o tom, kto si ma zoberie za ženu a čo by ten krok znamenal pre život normálneho muža. Boli to hororové scenáre čo povymýšľali," hovorí Magda Vášaryová, ktorá sa neskôr za Milana Lasicu vydala a porodila mu dve krásne dcéry. Magdiným prvým manželom bol herec Dušan Jamrich a Lasicovou prvou manželkou zase speváčka Zora Kolínska.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie