Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jozef Pátrovič (71) v zákulisí Slávika 2012!
Zdielať na
Showbiznis

Jozef Pátrovič (71) v zákulisí Slávika 2012!

Tento chlap asi nikdy neprestane túžiť po kariére slávneho speváka. Keď sme Jozefa Pátroviča stretli v kostymérni šou Slávik 2012, začali sme vážne pochybovať, či je všetko s kostolným poriadkom.

Najväčšia hviezda alebo antihviezda šou Česko Slovensko má talent Jozef Pátrovič po svojom poslednom vylúčení zo šou verejne a pred kamerou sľúbil, že so súťažami nadobro skončil. Či to myslel vážne, to sa ešte uvidí, ale s veľkými šou sa rozhodne rozlúčiť nechce. Aj to bol asi dôvod, prečo sa objavil v zákulisí odovzdávania cien Slávik 2012.

Po malej, obligátnej debate sme sa od neho dozvedeli, že vraj mal odovzdávať niektorú z cien, no asi to tak nebude... Nebolo. Pán Pátrovič napokon sedel v hľadisku a vychutnával si priamy prenos. Asi sa mu aj páčil, pretože niekoľkokrát sme ho videli aj tlieskať.

A komu by on sám udelil cenu Slávik? Po chvíľke premýšľania si spomenul na Zuzku Smatanovú a Petra Nagya. Celkom dobrý výber, no nie? Akurát škoda, že pán dôchodca asi žiadneho iného slovenského umelca nepozná.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie