Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tomu sa vraví bezpečnosť! Na Oscarov prídu Pomstitelia
Zdielať na
Showbiznis

Tomu sa vraví bezpečnosť! Na Oscarov prídu Pomstitelia

Pravidelného odovzdávania cien filmovej akadémie sa zúčastnia aj piati renomovaní herci... Napísal by človek neznalý problematiky. My však znalí problematiky sme a preto hrdo hlásime: "Oscar je v bezpečí. Dohľad nad ním preberú Pomstitelia"

A je to vonku - tohtoročné odovzdávanie Oscarov bude opäť o niečo prestížnejšie, než aktuálny Artfilmfest. Na poslednú chvíľu prisľúbili účasť piati hrdinovia minuloročnej superpecky, ktorá vytiahla z vrecák filmových fanúšikov 1 500 000 000 USD (slovom = jeden a pol miliardy dolárov).

Ak patríte medzi fanúšikov megahitu Avengers (po slovensky Pomstitelia, prípadne Evindžrs), možno už viete o čom hovoríme - Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Thor) a Mark Buffalo, pardón Ruffalo (Hulk) odovzdajú jedno z prestížnych ocenení. Zatiaľ sa síce presne nevie, ktoré, ale to v zásade ani nikoho príliš netrápi.

Každému musí byť hneď jasné, že angažovaním tejto pätice chcú buď organizátori slávnostného večera poriadne zarobiť na divákoch, ktorí budú na aktuálne herecké superhviezdy zvedavé, alebo sa boja útoku Al-Kájdy a hľadali nejakú poistku, že keby niečo, aby boli hrdinovia priamo na mieste...

V prípade, že im ide o to druhé, tak ich trochu ľutujeme. Stačilo totiž zavolať jedného Brucea Willisa a bolo by vymaľované...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie