Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Oficiálne potvrdené: Kate Middleton (30) závidia nos medzi očami!
Zdielať na
Showbiznis

Oficiálne potvrdené: Kate Middleton (30) závidia nos medzi očami!

Kate Middleton poctivo kráča v stopách svojej svokry Lady Di. Už dnes, relatívne krátko po svadbe, sa stala idolom mnohých žien a snom mužov. Doba však pokročila a nezostáva iba pri obdive a snoch...

Určite sa zhodneme, že keby Kate Middleton nebola manželkou britského princa a potenciálnou matkou ďalšieho potenciálneho nástupníka trónu, nepatrila by zrejme medzi tie najkrajšie a najsexy ženy planéty.

Lenže Kate manželkou britského princa a potenciálnou matkou ďalšieho potenciálneho nástupníka trónu je a tak teda Kate medzi tie sexy žabky zaradená je.

No a ako sme už spomenuli v perexe, žijeme v 21. storočí, takže obyčajný obdiv ku Kate jej fanúšičkám nestačí. Dospelo to až do toho štádia, že podľa prieskumu britských plastických chirurgov jej britské ženy začali závidieť to najcennejšie, čo podľa ich názoru princezná má.

Upozorňujeme, že prekvapivo nejde ani o jej prsia, zadok, či manžela (no, pri tom manželovi to zase až také prekvapivé nie je, predsa len tá plešina po taktovi nevyzerá práve najzvodnejšie), ale priamo o jej nos. Snažia sa totiž presvedčiť chirurgov, aby im prirobili rovnaký raťafák, ako má ona.

Funguje to asi takto - teta príde za ujom doktorom, že jej frňák sa jej zdá škaredý, veľký a out, vytiahne fotografiu princeznej a ujovi ukáže, že princeznin nos je presne to, čo by chcela vidieť na svojej tváričke.

Nuž, ako sa k tomu celému stavia Kate nevedno, pravda ale je, že Raťafák Plachta má čo závidieť :-(

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie