Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slávik 2012. Spirit (28) odišiel na prázdno, tajomstvá zákulisia odhalené
Zdielať na
Showbiznis

Slávik 2012. Spirit (28) odišiel na prázdno, tajomstvá zákulisia odhalené

Nedeľné intergalaktické odovzdávanie cien Slávik 2012 ukázalo, ktorí slovenskí umelci patria medzi favoritov. Tí, ktorí ocenenia získali, sa tešili. Ostatní sa mohli tešiť tiež, lebo sa aspoň dobre zabavili. V zákulisí to tesne pred veľkolepou šou poriadne vrelo.

V kategórii skupina sa veľké zmeny neudiali. Vyhral opäť Desmod. No medzi spevákmi a speváčkami predsa len prekvapenie bolo. Budúcu mamičku Tinu tipoval na Zlatého Slávika málokto.

A Peter Cmorík, ktorý sa stal víťazom v mužskej kategórii to nečakal. "Ak som poslúchal a bol som dobrý, tak dostanem niečo, ak si ľudia myslia, že boli iní, ktorí si to viac zaslúžia, tak dostanú oni," povedal tesne pred prenosom Cmorík.

S umiestnením nepočítal ani Ivan Tásler z IMT Smile. Ako sám hovorí, on takéto ceremónie nemá veľmi v láske. Po skončení prenosu bol možno trošku sklamaný minuloročný objav roka, Majk Spirit, ktorý tento rok nebodoval vôbec. "Dnes vystupujem hlavne a či niečo získam, to sa ešte uvidí. Sám som zvedavý," povedal Spirit pred prenosom.

Neprehliadnuteľnou tvárou v bratislavskej Inchebe bol jednoznačne Jozef Pátrovič. Áno, ten Jozef Pátrovič zo šou Československo má Talent. Vraj mal odovzdávať aj cenu. "Neviem, asi som mala odovzdávať, ale Jarko Slávik tu nie je, tak neviem teraz," povedal Pátrovič.

Odovzdávanie cien a šou si pozrel nakoniec z tribúny a aj tlieskal, tak sa mu asi páčilo. A keď sa mu páčilo, tak zrejme vzduch v sále bol v poriadku.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!


Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie