Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
EXKLUZÍVNE! Roman Volák (35) a Veronika Voláková (23) sa rozvádzajú
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE! Roman Volák (35) a Veronika Voláková (23) sa rozvádzajú

A je po láske... Niekoľkonásobní majstri sveta v bojovom umení Roman Volák (35) a Veronika Voláková (23) si po takmer troch rokoch od ich spoločného "áno" dávajú zbohom...

"Áno, je to pravda. S Romanom už spolu nežijeme," potvrdila ešte stále mladá pani Voláková. Práve ona podala na košickom súde žiadosť o rozvod. "Odcudzili sme sa, prestali sme si rozumieť," vyratúva dôvody, ktoré ju donútili ukončiť vzťah s manželom, s ktorým inak žnú jeden športový úspech za druhým.

Obaja sú niekoľkonásobnými majstrami sveta v bojovom umení. Dlhšiu dobu sa o ich problémoch iba šuškalo, ale oni nikomu nič ani nepotvrdili, ani nevyvrátili. "Možno sa snažili dať to ešte nejako dokopy," prezrádza zdroj topstar.sk. Ale nevyšlo to! Teraz je jasné, že je všetkému koniec.

Roman a Veronika sa zoznámili v roku 2009. Vzbĺkla medzi nimi láska, z ktorej Veronika aj počala dieťa. No, bohužiaľ, nakoniec potratila. Pár sa ale nevzdával. Milovali sa a vzali sa. Obaja to chceli na celý život. Osud to však zariadil inak.

"Nechcem o tom viac hovoriť. Je to pre mňa citlivá téma," tvrdí krásna, čiernovlasá a onedlho opäť slobodná Veronika. S najväčšou pravdepodobnosťou to však znamená aj krach ich spolupráce na poli tréningov bojového umenia. "Asi áno," komentuje atraktívna Veronika...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie