Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Thomas Kamenár (34) prišiel z rakúskej ORF. Ukáže sa v Páli vám to
Zdielať na
Showbiznis

Thomas Kamenár (34) prišiel z rakúskej ORF. Ukáže sa v Páli vám to

Je rodákom z Banskej Bystrice, ale od troch rokov žije v Rakúsku. Slovenčina mu teda robí menšie problémy. Napriek tomu bude práve on testovať Vaše jazykové zručnosti. Po rokoch sa na televízne obrazovky opäť vracia obľúbený kvíz Páli vám to!

Nové štúdio, noví súťažiaci, nový moderátor. Na obrazovky sa vracia vedomostný kvíz Páli vám to. Ten, ktorý bude testovať vedomosti súťažiacich je sympatický moderátor Thomas Kamenár.

"Mám hrozne rád Martinské Hole, Vysoké Tatry, Štrbské Pleso," opisuje svoje obľúbené miesta Kamenár. S pravidlami slovenského pravopisu sa zoznamuje len niekoľko posledných týždňov. "On sa neučil ani pravopis slovenský," hovorí hlasová pedagogička Eva Žilineková. "Otec ma tak naučil, u neho to budem reklamovať," smeje sa Kamenár.

Slovíčka, ktoré budú súťažiaci hádať, budú 100 percentne slovenské a 100 percentne gramaticky správne. Najlepšiu školu tak Thomas bude mať počas moderovania kvízu. "Niektoré slová v živote nevidel, budeme sa na to musieť pripravovať," hovorí Žilineková. "Naučím sa ešte lepšie po slovensky," dodáva odhodlane Thomas.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Matej Strcula

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie