Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
EXKLUZÍVNE: Hugh Jackman (44) už vie, kde je Slovensko. Asi...
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE: Hugh Jackman (44) už vie, kde je Slovensko. Asi...

Ben Affleck, Steven Spielberg či Hugh Jackman. Tí všetci už vedia, kde je Slovensko. V americkom Hollywoode sa totiž cez víkend odovzdávali prestížne ceny Asociácie amerických režisérov. A televízia JOJ mala ma červenom koberci svoje zastúpenie. Reportér Maroš Mark Kočan im trpezlivo vysvetľoval, odkiaľže to vlastne pochádza...

Ocenenie si odniesol aj známy režisér Miloš Forman za celoživotné dielo. Medzi jeho známe filmy patria napríklad Prelet nad kukučím hniezdom či Ľud verzus Larry Flint.

"Som zavolal Milošovi, že to dostal a skoro zabudol rozprávať," uviedol Taylor Hackford, prezident DGA. Okrem tohto významného ocenenia sú však režisérske nominácie aj takzvanou predzvesťou Oskarov. Večer možno aj preto prebiehal so všetkým čo k tomu patrí. "Forman je jeden z prvých režisérov nie zo západnej, ale z východnej Európy, ktorý ovplyvnil a zdokonalil kinematografiu v USA," uviedol režisér Ang Lee.

Odovzdávanie cien v Hollywoode sa začalo červeným kobercom. Pred našimi kamerami sa ukázali hviezdy ako Ben Affleck či Steven Spielberg. A práve prvý z pánov bol v tento večer ocenený za film Argo. V doterajšej histórii sa stalo iba šesť krát, že víťaz tejto ceremónie nezískal aj sošku Oskara. Affleck však Oscara za réžiu získať ani nemôže, nebol totiž nominovaný. "Ďakujem, tá idea získať túto cenu bola neuveriteľná," povedal Affleck.

Štáb TV JOJ zaujal aj ľudský prístup herca Hugha Jackmana. Na Zlatých glóbusoch, ktoré sa odovzdávali nedávno, neváhal a ukázal sa svojim fanúšikom. V Hollywoode to nie je veľmi bežné. "V kine ste na plátne a preto sa nestretávate s fanúšikmi veľmi často. Tak je úžasné, ak sa s nimi môžem stretnúť," uviedol Jackman.

Známy herec, ktorý hral v X-manoch ochotne pozdravil aj slovenských divákov. A s úsmevom na tvári. "Ahoj televízia Slovakia. Ďakujem za vašu podporu a dúfam, že sa opäť uvidíme," zdraví Jackman.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Maroš Kočan

Zdielať na

Najčítanejšie