Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Česko vracia úder. Frekvence 1 si vystrelila z Wallnera (33)
Zdielať na
Showbiznis

Česko vracia úder. Frekvence 1 si vystrelila z Wallnera (33)

Takže predsa neostal žart slovenského moderátora Andreja Wallnera rádia Expres na českého prezidenta Václava Klausa bez odozvy. Česko : Slovensko - 1 : 1... Na oplátku si totiž z Wallnera vystrelil moderátor českého rádia Frekvence 1 Ruda z Ostravy. Informáciu priniesol portál omediach.com.

Predstavte si, že pracujete v médiu, do ktorého vám zavolá policajt z Prahy. Má totiž na stole trestné oznámenie a to sa netýka nikoho iného, ako len a jedine vás. Treba len adresu, dátum narodenia a všetky potrebné informácie, aby vám mohlo byť zaslané na vašu adresu.

Ako píše portál omediach.com, presne takýto telefonát zažil Andrej Wallner. A za všetko mohol jediný žart na českého prezidenta Václava Klausa. Viac si o žarte prečítajte TU. Po naťahovaní a trápení Wallnera zrazu prišlo konečne odhalenie. Ruda z Ostravy nachytal Andreja Wallnera a Česko tak Slovensku vrátilo úder.

Reakcia Andreja? "Ho*no... (smiech)... Ja by som povedal toľko slov, ale Ruda z Ostravy by mi nikdy nenapadol." Veď - vypočujte si celý telefonát sami...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: omediach.com

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie