Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Jarmila Hittnerová (50). Prešla si peklom
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Jarmila Hittnerová (50). Prešla si peklom

Herečka Jarmila Hittnerová, známa obhajkyňa zo Súdnej siene, si prešla peklom. Po rokoch totiž vyšla najavo krutá pravda o jej minulosti. Keď mala 19, podstúpila vážnu operáciu. Ale to nie je všetko, prišla aj o dcéru...

Operácia, potrat, rozvod. To je len výňatok z toho, čím všetkým si prešla známa televízna obhajkyňa zo súdnej siene, Jarmila Hittnerová. "Na základe bolestí, ktoré som mala od šestnástich v podbrušku a tie bolesti sa stupňovali a boli čoraz častejšie, hlavne pred menzesom, vyhľadala som gynekológa," hovorí Hittnerová.

Výsledok vyšetrení dal všetkých lekárov do pozoru! "Zistili, že tam je onkologický nález a tým pádom som bola operovaná a bola mi vykonaná konizácia krčka maternice," dodáva. Herečke reálne hrozilo, že keby nešla na prehliadku, dopadlo by to horšie. Bála sa, že nebude môcť mať deti. "Po tej operácii som to veľmi ťažko niesla," tvrdí.

O 9 rokov neskôr, teda v Jarkinej 28-čke však priviedla na svet syna. Bola síce celé tehotenstvo na rizikovom, ale vydržala to a dnes sa teší z fešného 22-ročného Jakuba. A už to vyzeralo, že bude mať aj dcéru. "V štvrtom mesiaci som potratila," spomína Jarmila Hittnerová.

A aby toho nebolo málo, rozvod s manželom na seba tiež nenechal dlho čakať. Toto všetko sú však skúsenosti, ktoré Jarku posilnili. No vždy, keď v súdnej sieni obhajuje ženu s podobným osudom, spomienky jej začnú jatriť rany. "Aj keď to je toľko rokov dozadu, tak to vo mne niekde v podvedomí stále pracuje," uzatvára herečka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie