Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Finalistky MISS Slovensko 2013. Zoznámte sa!
Zdielať na
Showbiznis

Finalistky MISS Slovensko 2013. Zoznámte sa!

Zdroj: TV JOJ

Sú mladé, sú krásne a všetky majú šancu stať sa najkrajšou slečnou Slovenska pre rok 2013. No byť Miss, to nie je iba o kráse. My vieme o dievčatách oveľa viac a radi to všetko prezradíme. Priamy prenos z finále odvysiela televízia JOJ už túto nedeľu.

Ako hlasovať za MISS SYMPATIA - VIAC TU.

1. Luciána Čvirková

Dievča so zaujímavým krstným menom – Luciána Čvirková je srdcom aj dušou verná depešáčka, ale ako vraví má rada aj Igora Timka z No Name J Táto 178 centimetrov vysoká kráska pochádza z Trebišova, študuje na Univerzite Komenského v Bratislave geografiu. Hovorí anglicky a do súťaže Miss Slovensko sa prihlásila sama. Jej motiváciou bolo získať nové zážitky a skúsenosti.

2. Simona Mudráková

Simona Mudráková má 18 rokov a pochádzajúca z Nitry. Jej záľubami sú tanec a hudba, no a z tej má naša finalistka najradšej Maria Barreta alebo Ushera. Motiváciou prihlásiť sa do súťaže Miss Slovensko bol minuloročný priamy prenos a úspech Kristíny Krajčírovej, ktorej veľmi fandila. A čo sa týka budúcnosti, Simona si vie seba predstaviť v kreatívnom povolaní, možno v reklame. Hlavne, aby sa vyhla stereotypu.

3. Karolína Chomisteková

S číslom tri bude súťažiť dievča z Oravského Podzámku, 19-ročná Karolína Chomisteková. Táto 176 centimetrov vysoká kráska chcela byť v detstve zubárkou, potom sa dala na umeleckú školu a husle, no a dnes je študentkou Vysokej školy manažmentu v Bratislave. Byť vo finále Miss Slovensko bolo jej snom už od šiestich rokov. Dohovoríte sa s ňou po anglicky, rusky, ale aj francúzsky. K miestam, na ktoré Karolína nikdy nezabudne patrí francúzske pútnické mesto Lurdy.  

4. Alica Hoffmannová

S číslom štyri súťaží tohto roku Alica Hoffmanová z Vlkanovej, ktorá študuje na bilingválnom francúzskom gymnáziu a má 178 centimetrov. Odmalička chcela byť právnička alebo doktorka. Pochádza z lekárskej rodiny, možno aj preto nakoniec u nej zvíťazila medicína, konkrétne stomatológia a chcela by sa čo najskôr dostať na vysokú školu. Odvahu prihlásiť sa do súťaže Miss Slovensko jej dodalo aj to, že bola od detstva zvyknutá vystupovať pred divákmi a porotou tanečných súťažiach. 

5. Martina Brejová

Športovo založená 18-ročná Martina Brejová z Prešova, ktorá momentálne študuje športové gymnázium je podľa svojich slov vodcovský typ. Kedysi vraj bola veľmi aktívne dieťa a športovo zameraná škola bola pre ňu ako stvorená. Doteraz ju veľmi lákajú adrenalínové športy, pretože je vraj typom človeka, ktorý je za každý šialený nápad a nebojí sa riskovať. Po maturite zrejme Martina zamieri na vysokú školu masmediálnej komunikácie, no ešte predtým sa aj ona bude uchádzať o korunku Miss Slovensko 2013.

6. Júlia Laššáková

Číslo šesť sa v našej súťaži spája s 18-ročnou Júliou Laššákovou z Oravskej Jasenice, ktorá vraví, že čo sa týka Oravy, presne platia slová pesničky Na Orave dobre, na Orave zdravo. Júlia študuje na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici a venuje sa prekladateľstvu. Raz by sa chcela stať profesionálnou tlmočníčkou. Dnes sa plynulo dohovorí anglicky a štyri mesiace sa venuje aj štúdiu ruštiny. Aj preto by chcela raz navštíviť Moskvu. No a v živote sa riadi jasným mottom - Nikdy  nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie.

7. Jasmina Hodermarská

Jasmina Hodemarská – tak toto dievča so sexi jamkou na líci postúpilo do finálovej dvanástky Miss Slovensko v deň svojich devätnástych narodenín, takže mala hneď dvojnásobnú oslavu. Jasmina je tohtoročná maturantka, v budúcnosti by chcela študovať ekonomiku v Bratislave alebo v Košiciach, odkiaľ pochádza. Ak práve neštuduje maturitné otázky, venuje sa fittnesu, plávaniu a cestovaniu. Zaujímavosťou je, že doma má vlastného bodyguarda, ktorý strážil viacero zaujímavých ľudí vo svete.  

8. Veronika Záteková

Začalo to tenisom – tak by sa volala knižka, ktorú by o svojom živote napísala súťažiaca s číslo osem Veronika Záteková. Študentka športového gymnázia v Banskej Bystrici je dcérou bývalého futbalového reprezentanta Tibora Záteka. Má certifikát C2 z nemčiny a dodnes sa aktívne venuje tenisu. Za svoj zatiaľ neopakovateľný zážitok považuje tenisový zápas na Sicílii, kde sa dostala do semifinále hráčok do 14 rokov a učarovala jej atmosféra plného a skandujúceho štadióna.  Bez tenisovej rakety by sa však v prípade núdze zaobišla. Za dve nevyhnutné veci k prežitiu totiž považuje zubnú kefku a mobilný telefón.

9. Simona Geršiová

Najväčšiu frekvenciu slov za minútu má vo finálovej zostave dievča s číslom 9 Simona Geršiová. 19-ročná študentka gymnázia  v Spišskej Novej Vsi má za sebou roky tanca, plávanie i volejbalu. Simona kedysi túžila byť archeologičkou, dnes má v živote iné plány – a to stať sa Miss Slovensko a úspešne vyštudovať právo. Do súťaže sa prebojovala a plánuje bojovať ďalej. V živote sa totiž riadi mottom - Nikdy sa nevzdávaj. Možno vydržíš dovtedy, kedy sa vzdajú všetci ostatní.

10. Nikoleta Duchoňová

Jediná kučeravá slečna v súťaži je 19-ročná Nikoleta Duchoňová z Trebatíc. Niki sa šesť rokov venovala dobrovoľníctvu, dnes študuje na UKF fakultu stredoeurópskych štúdií a jej najväčším záujmom je kultúra. Skúsiť šťastie stať sa najkrajšou Slovenkou ju motivovali slová rodičov a kamarátov ,,Niekedy majú slová čarovnú moc,“ hovorí. Jej túžbou je stať sa svedkom zázraku, aj keď jeden zážitok, ktorý označila za malý zázrak bolo narodenie jej najmladšieho brata. A keby mala o sebe napísať knihu volala by sa – Žiť pre moment.

11. Nikola Babjaková

Predposlednou medzi súťažiacimi je tiež Niki, tentoraz 21-ročná Nikola Babjaková z Vlkanovej. Medzi jej záľuby patria snowboarding, grafický dizajn a hudba. Momentálne študuje na UMB v Banskej Bystrici a do súťaže Miss Slovensko sa dostala na základe súťaže Miss Leta istého bulvárneho denníka. Sama o sebe vraví, že je niekedy roztržitá, ale kreatívna. Jej obľúbenou speváčkou je diva Beyonce, pretože, ako vraví, z jej hudby cíti nefalšované emócie.

 12. Barbora Lučivjanská

S číslom dvanásť bude súťažiť rodená Popradčanka, umelecky založená Barbora Lučivjanská, ktorá je momentálne študentkou Paneurópskej vysokej školy – fakulty masmédií. K záľubám tejto 170 centimetrov vysokej súťažiacej patrí scénický tanec, ale aj pop-art. Z jej obrazov a nápadov by už dnes vedela vzniknúť celkom zaujímavá výstava, takže uvidíme čo prinesie príležitosť J V budúcnosti by si okrem charitatívnej misie v Miss Slovensko chcela splniť aj jeden tajný sen – stať sa dídžejkou.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie