Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herečka Lindsay Lohan (26) šokovala! Pokorou...
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Lindsay Lohan (26) šokovala! Pokorou...

Americká superškandalistka Lindsay Lohan už len tak hocičím neprekvapí. Aj jej fanúšikovia aj jej neprajníci od Lindsay vždy čakajú len to najhoršie. O to prekvapujúcejšia správa priletela spozna oceánu. Tentokrát sa Lindsay šokovať podarilo - poslušnosťou a pokorou.

Málokto čakal, že Lindsay Lohan dorazí na súd do Los Angeles. Jej advokát ju už vopred ospravedlnil pre vážnu chorobu, ktorá jej zabránila nastúpiť do lietadla (aj keď samozrejme veeeľmi chcela prísť).

O to prekvapujúcejšie nakoniec bolo, že včera sa Lindsay na losangeleskom súde ukázala. Buď teda jej vážna choroba zázračne ustúpila, alebo si mladučká takmer-herečka uvedomila, že v súčasnej situácii bude rozumnejšie zraziť podpätky a zahrať drobnú hereckú etudu na tému: "Ja som vlastne také zlatučké teliatko a vôbec nie som zlá"

Lindsay totiž hrozia veľké problémy - už v marci bude stáť pred súdom, ktorý rozhodne o jej vine, či nevine pri troch obvineniach, ktorým čelí po autonehode z minulého roka.

Situácia je o to vážnejšia, že v prípade odsúdenia sa môže rýchlo z hollywoodskej takmer-herečky stať poctivou americkou väzenkyňou. K spomínanej nehode došlo totiž v čase, keď si Lindsay odpykávala podmienku za svoje dlhé prsty a nešikovnosť: načapali ju pri krádeži v obchode so šperkami.

Uvidíme teda, či z tej Lindsay nakoniec predsa len niečo bude a svojím hereckým výkonom sa dokáže z prekérnej situácie vylízať.

Ak nie, snáď aspoň nafotí sériu aktov vo väzenskom mundúre - predsa len je dôležité, aby sa na ňu nezabudlo a takýto fotobook nemá ani Marylin ani Madonna :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie