Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Reportérka Nora Hamar Ducká (33): Druhé dieťa?!
Zdielať na
Showbiznis

Reportérka Nora Hamar Ducká (33): Druhé dieťa?!

Zdroj: archív Nory Hamar Duckej

Už pol roka je šťastnou mamičkou prvorodeného syna Oliverka. Reportérka televízie JOJ Nora Hamar Ducká si materstvo naozaj užíva. „Každý večer zaspávam s tým, že sa ráno na mňa usmeje naše slniečko. Nechápem, ako sme mohli byť doteraz bez neho,“ teší sa dlhovlasá maminka. Je možné, že túto radosť bude už čoskoro prežívať dvojnásobne?

„Zdá sa mi, že ešte pred mesiacom som Oliverka nosila pod srdcom, a pritom je to už veľký chlap,“ hovorí o svojom päťmesačnom synčekovi sympatická reportérka, ktorú poznáte z relácie Top Star. Tá presne 20. augusta 2012 priniesla na svet svoj prvé dieťatko a odvtedy sa z obrazovky vytratila. Venuje sa jedine a výlučne iba malému šibalovi Oliverkovi. „Prežívam najkrajšie obdobie. Vôbec mi nie je doma dlho, práve naopak, náš malý poklad ma zamestnáva celý deň, ale ja mu veľmi rada obetujem každú sekundu,“ rozpráva hrdá mama Nora.

Mimochodom, necelý pol rok po pôrode nemá na sebe ani gram tuku navyše. „Pred pôrodom som pribrala iba päť kíl a tak som hneď po pôrode mala svoju váhu, dokonca ešte o čosi menej,“ tvrdí vždy štíhla reportérka, ktorá si ale rada dopraje dobré jedlo, hlavne rôzne prívarky od mamy.

Norika sa má teda super a materská dovolenka sa jej naozaj zapáčila. Ktovie, možno až tak, že hneď sa „hodí“ aj na druhú. „Chcem mať dve deti, ale zatiaľ sa chcem venovať iba Oliverkovi, ktorý si to zaslúži. Druhé dieťa bude, keď príde ten správny čas...,“ uzatváta záhadne šťastná celebritná mamička.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie