Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Supermama Renáta Názlerová (44): Ťažký pôrod a strach z tehotenstva!
Zdielať na
Showbiznis

Supermama Renáta Názlerová (44): Ťažký pôrod a strach z tehotenstva!

Navonok vyzerá ako osoba, ktorá sa nebojí nikoho a ničoho. Ľudia majú pred ňou rešpekt aj v Súdnej sieni, kde hrá nekompromisnú obhajkyňu. Renáta Názlerová sa však posledné týždne predstavuje na obrazovke televízie JOJ aj v úlohe moderátorky relácie Supermama, v ktorej radí mamám, ako a čo zvládnuť. Sama ale priznáva, že ani ona nie je „všemohúca“ a má svoje slabé stránky. A verte či nie, týkajú sa práve materstva!

Úspešná herečka a moderátorka sa stala prvýkrát mamičkou vo svojich 25. rokoch a veľmi sa tomu tešila. „Od prvej sekundy podozrenia, že "som v tom" som vedela, že to bude syn - neviem to vysvetliť, ale bolo to tak a aj som vedela, že sa bude volať Matéj, a tak som sa mu aj prihovárala od úplneho začiatku,“ spomína na svoje materské začiatky Renáta.

S otehotnením problém nemala. S manželom sa im zadarilo hneď na prvý šup. „Maťko sa narodil skôr než sme oslavovali prvé výročie svadby, pričom som sa nevydávala tehotná,“ zdôrazňuje. A práve pôrod je ten osudový moment, ktorý Renátu veľmi poznačil aj do budúcnosti.

„Bol bolestivý, ťažký a frustrujúci. V jednom momente som bola presvedčená, že to neprežijem buď ja alebo dieťa,“ ešte teraz sa jej pri tejto spomienke trasie hlas. Po druhom dieťati preto veľmi netúžila. „Strach, že by sa to mohlo zopakovať, bol silnejší,“ komentuje svoje rozhodnutie byť matkou iba jediného syna. Zároveň ale dodáva, že  obdivuje matky, ktoré odrodili kopec detí a ktoré sa plne oddali svojim materinským povinnostiam .„Veľká poklona pred nimi,“ uzatvára super mama a obhajkyňa Renáta Názlerová.

A mimochodom, Renátu potrápilo zdravie aj v inom prípade. Pozrite si reportáž.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie