Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nevesta Hana Gallová (30) dva mesiace pred svadbou: Nemá šaty!
Zdielať na
Showbiznis

Nevesta Hana Gallová (30) dva mesiace pred svadbou: Nemá šaty!

Zdroj: TV JOJ

Ešte pár týždňov a už budú svoji. Partneri a zároveň aj jojkárski kolegovia - moderátorka Hana Gallová a reportér Adam Zavřel, si 6. apríla tohto roka plánujú povedať spoločné celoživotné "áno". Otázne však je, či bude mať nevesta oblečené svadobné šaty...?

Už sa im to kráti. Svadobné zvony moderátorky Hany Gallovej počuť vyzváňať stále viac a viac. Aj preto sa sympatická moderátorka snaží, aby bolo všetko na svadbe tip-top, a tak sú prípravy v plnom prúde. "V podstate už máme o všetkom jasnú predstavu, potrebné veci rezervované a zadané", teší sa budúca pani Zavřelová, alebo Zavřelová-Gallová. "Ešte nie som definitívne rozhodnutá, ako sa budem volať.  Mať dve priezviská ma veľmi neláka, uvidím," dodáva.

Oveľa viac ako na to, ako sa bude po svadbe podpisovať, ju ale "mátajú" svadobné šaty. Zatiaľ čo iné nevesty ich majú rezervované aj tri mesiace dopredu, Hana ešte nie. "Nebudem mať šaty z požičovne, ale dám si ich ušiť. Pravda je však taká, že ešte sa nešijú. Dokonca ani Adam ešte nemá kúpenú košeľu," pokrčí čelo uvedomujúc si, že by bol už aj najvyšší čas urobiť na nich prvý steh. Obrúčky už ale objednané má. So svojím nastávajúcim si poctivo plnia aj predmanželskú prípravu u pána farára, keďže budú mať cirkevný obrad.

Nadšená nevesta sa ale snaží zbytočne sa nestresovať a riešiť veci chladnou hlavou, i keď nie vždy sa udrží na uzde. Našťastie má veľmi tolerantného partnera.

"Adam je typ ženícha, ktorý nechá nevestu nech sa pekne vyblázniť a on sa vyjadrí iba v zásadných veciach. Zatiaľ sme sa ale aj v tých zhodli, čo ma milo prekvapilo. Hádky teda žiadne neboli, ani s budúcimi svokrami," podotýka s úsmevom moderátorka Novín o 17-tej Hana, zatiaľ ešte stále, Gallová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková



Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie