Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Herečka Andrea Karnasová (38). Najedená do štíhlosti. Ako to robí?
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Andrea Karnasová (38). Najedená do štíhlosti. Ako to robí?

Zdroj: TV JOJ

Napcháva sa, ale nepriberie. Väčšina žien môže preto známej barmanke zo seriálu Panelák – Andrei Karnasovej, ticho závidieť. Keď totiž priznala, ako sa stravuje, profesionálny tréner a poradca v oblati výživy, nechcel veriť, že môže napriek tomu tak dobre vyzerať, a to bez gramu tuku navyše.

"Raňajkujem väčšinou vajce na mäkko, alebo ovsenú kašu s orechami, sušeným, alebo čerstvým ovocím,“ odhaľuje svoj jedálny lístok sympatická Andrea. Tá je známou zástankyňou zdravého a hlavne bio-stravovania sa.

V tomto duchu sa nesú aj jej obedy. "Kus-kus so zeleninou, rôzne listové šaláty, šošovicový prívarok, hrachovú kašu, občas chilli con carne s hovädzieho mäsa – samozrejme v bio kvalite,“ prizvukuje Andrea Karnasová. A čo táto úspešná herečka dopraje svojmu žalúdku večer? "Rizoto na rôzne spôsoby a cestoviny,“ tvrdí bez okolkov.

Keď sa toto dozvedá profesionálny tréner a poradca v oblasti výživy Peter Dragúň, urobí sa mu vráska na čele. "Andrejka má zrejme dobrý metabolizmus. Raňajky sú v poriadku. Teplé vajíčko dodá telu dostatok energie. Obed je výdatný, ale keďže si v rámci neho dopraje bohatú nádielku zeleniny, nemám výhrady. Ale cestoviny jesť večer, tak to väčšine ľudí vôbec neodporúčam, pretože obsahujú veľké množstvo sacharidov,“ zdôrazňuje.

Dodáva však, že pokiaľ to Andrejke takto vyhovuje a vyzerá pri tom tak dobre, ako vyzerá, tak: "Klobúk dolu,“ uzatvára fitness tréner.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

 

Zdielať na

Najčítanejšie