Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Obhajkyňa Petra Palevičová (38). Má zákaz usmievať sa!
Zdielať na
Showbiznis

Obhajkyňa Petra Palevičová (38). Má zákaz usmievať sa!

Zdroj: TV JOJ

Rozjasnená tvár a ústne kútiky dohora dostali stopku! Dobrovoľne nasilu! Dni bez úsmevu si sama sebe „naordinovala“ známa televízna obhajkyňa zo Súdnej siene Petra Palevičová. Aký má na to táto nekompromisná ryšavka dôvod?

"Zlomil sa mi predný zub,“ priznáva nešťastne Petra. Ako na potvoru, práve predný. "Odštiepilo sa mi z neho počas obeda. Obhryzávala som kuraciu kostičku a zrazu len cítim, že mi niečo v ústach puklo,“ opisuje chvíľu, ktorá jej v živote narobila menšie trampoty.

"Ešte šťastie, že teraz nemám nakrúcacie dni. Vôbec by som takto nemohla ísť pred kameru. Všetkým by som bola na smiech,“ tvrdí obľúbená postava Súdnej siene. Už na budúci týždeň v utorok sa ale všetko zmení. "Objednala som sa k zubárovi a dám si to opraviť. Takto by som musela chodiť jedine tak po kanáloch,“ vtipkuje.

Kvôli tejto malej "nehode“ Petra odstavila na vedľajšiu koľaj všetky aktivity, ktoré si plánovala na víkend a aj na pondelok. Nasledujúce dni tak strávi medzi stenami rodičovského bytu so svojim psíkom, ktorého nadovšetko miluje a vie sa s ním zabaviť. "Je to môj miláčik. Aspoň mi s ním rýchlejšie ujde čas,“ hovorí.

Sobotné ranné nákupy v supermarkete ale vynechať nemôže. "Pôjdem do obchodu nakúpiť potraviny, ale dala som si sama sebe prísny zákaz usmievať sa, takže dopredu sa ospravedlňujem tým, ktorí sa mi možno prihovoria, ale ja sa na nich radšej ani nepozriem, aby som ich nevyľakala,“ snaží sa odľahčiť svoju situáciu so zlomeným predným zubom Petra Palevičová, ktorá má však panický strach zo zubárskeho kresla.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie