Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
EXKLUZÍVNE. Herečka Michaela Szoczová (24). Čaká na rozvod!
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE. Herečka Michaela Szoczová (24). Čaká na rozvod!

Zdroj: TV JOJ

Už dva mesiace tŕpne. To je totiž doba, ktorá uplynula od podania návrhu na rozvod manželstva medzi známou herečkou Michaelovou Horváthovovu, rodenou Szoczovou a jej zákonitým Tomášom Horváthom. Nečakaný krach ich vzťahu šokoval všetkých! Veď od momentu, čo im vyzváňali svadobné zvony ubehli iba 3 mesiace a tento pár už bol od seba. Miška, ktorá sa aktuálne objavuje v seriáli Pod povrchom, ako bývalá mníška Terezka, sa už nevie dočkať chvíle, keď bude opäť slobodná.

„Bohužial, ešte nie som rozvedná!“ Toto bola herečkina odpoveď na otázku, či už má po rozvode so svojim manželom, alebo naň ešte len čaká. Návrh zaniesla na súd ešte začiatkom novembra, no zatiaľ nedostala žiadnu spätnú odpoveď, ani pozvanie na pojednávanie.

„Neviem, prečo to tak dlho trvá,“ zamýšľa sa Michaela Horváthová, ktorá si plánuje po rozvode zmeniť meno na to, ktoré používala ako slobodná, čiže bude opäť Szoczová. O tom, čo bolo konkrétnou príčinou rozpadu jej napohľad idylického partnerského vzťahu s Tomášom Horváthom, nechce hovoriť.

„Zatiaľ nie,“ prizvukuje Miška. Na druhej strane sa však netají tým, že má nového partnera. Aj na sociálnej sieti prezentuje, že je „vo vzťahu“. No keď som jej položila otázku: Kto je tvoj aktuálny partner? mlčala. So svojim ešte stále manželom spolu nekomunikujú. „Teraz ma úplne ignoruje, ale to asi preto, že má vraj novú priateľku, tak je asi spokojný,“ myslí si Michaela. Tá má obrovské šťastie v tom, že s Tomášom nenadobudli žiadny spoločný majetok, a tak ju po rozvode nečakajú žiadne ďalšie dlhoročné ťahanice.

„Dom bol môj a byt Tomášov. Boli sme tak dohodnutí už pred svadbou. Urobili sme si takú malú poistku,“ tvrdí. Žeby už vtedy cítili, že spolu nebudú navždy? Človeku až zimomriavky naskakujú po tele, pretože je neuveriteľné, že tento atraktívny mladý pár sa naozaj rozchádza. Televízia JOJ bola v júni minulého roka aj s kamerou na ich svadbe a spomedzi všetkých pozvaných hostí nikto nepochyboval o ich láske.

Žiarili šťastím. Dokonca sa priznám, že som im aj trochu závidela, že majú jeden druhého a tak veľmi sa ľúbia. Toto je šok! Normálne asi prestanem veriť na lásku,“ priznáva ďalšia známa herečka, ktorá ale nechce byť menovaná. Miška a Tomáš sa brali po takmer štvorročnej známosti. Ich vzťah navonok vyzeral ako harmonický a funkčný. Počas celej doby ich randenia nikdy verejne nevyšiel najavo nejaký ich možný problém. Po dvoch mesiacoch po svadbe ale údajne vyplávala na povrch herečkina nevera. Ale toto všetko sú iba dohady. Aká je pravda, to vedia iba oni dvaja. Teda, traja...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie