Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tajomstvo štíhlosti Lucie Lapišákovej (38) z Pod povrchom? Oriešky!
Zdielať na
Showbiznis

Tajomstvo štíhlosti Lucie Lapišákovej (38) z Pod povrchom? Oriešky!

Postavu má ako lusk! A viete prečo? Lebo lúska oriešky. Naozaj! Herečka zo seriálu Pod povrchom, Lucia Lapišáková, ich má vždy pri sebe ako poistku pre prípad, že ju nečakane prepadne hlad. A toto je jej kompletný jedálny lístok…

„Ráno potrebujem zjesť niečo teplé. Najradšej mám veľký pohár horúcej kávy s mliekom, ale bez cukru,“ zdôrazňuje predstaviteľka Ley, ktorá je v seriáli bývalá modelka. Keď má chuť, tak celé dopoludnie si žalúdok zapĺňa orieškami, ovsenými vločkami a ovocím.

„Ale iba tak po troške, dzob sem-dzob tam,“ smeje sa Lucia. Skrátka, neprepcháva sa! Zmena však nastáva na obed. „Dám si všetko! Aj polievku, aj hlavné jedlo, aj zákusok, neobmedzujem sa…“, dodáva. Obľúbená herečka, ktorá sa aj v 38. rokoch môže pochváliť perfektnou postavou si potrpí na pravidelnosť v stravovaní. „Jedávam každé tri hodiny,“ tvrdí. Keď má pracovné povinnosti, vždy si so sebou pribalí aj nejakú maličkosť v podobe banánu a orieškov. „Oriešky milujem. Keď už začínam pociťovať hlad, vždy si zopár hodím do úst a aspoň na nejaký čas ma to trochu zasýti,“ odporúča Lucia.

Večeru herečka odbaví pomocou zeleninových šalátov s tuniakom, prípadne pečeným baklažánom, alebo cuketou so syrom či pečeným ananásom. Keby si však postavu nemusela a nechcela „strážiť“, jedla by údajne toto: „Zemiakové placky a slivkové gule. To sú moje najobľúbenejšie jedlá. Z polievok mám zas rada paradajkovú. Tú by som mohla aj každý deň. A s poriadnou dávkou syra!,“ dodáva usmiata Lucia, ktorá pri výške 170 cm váži odhadom približne 60 kíl. „Neviem presne, akú mám hmotnosť, nevážim sa. Dávam skôr na pocit. Podľa toho, ako sa cítim v mojich obľúbených rifliach, viem, či som pribrala, alebo schudla, alebo mám tú istú váhu,“ prezrádza.

Profesionálny tréner a poradca v oblasti výživy Mgr. Peter Dragúň hodnotí Luciino stravovanie takto:Niečo teplé na raňajky je výborná vec. Netreba však zabúdať na tuhú stravu, nielen piť nápoje. Kofeín v káve človeka nabudí a mimo iného pomáha rýchlejšiemu spaľovaniu tukov pri fyzickej aktivite. Čo sa týka orieškov, treba si ale dať pozor, aby sme sa nepredzobkali k jednej, alebo dvom veľkým porciám jedla. 100 g vlašských orechov obsahuje 664,5 kcal a 100 g pražených lieskových orechov nám dodá až 702,4 kcal. Večera je taká, aká má byť,“ pochvaľuje jedálny lístok Lucie Lapišákovej.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

 

 

 

 


Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie