Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Seriál Deň a noc. Nespútaná zábava, hádky, ostré výmeny názorov
Zdielať na
Showbiznis

Seriál Deň a noc. Nespútaná zábava, hádky, ostré výmeny názorov

Pozitívna energia a poriadne nespútanej zábavy. Občas však aj hádky a ostré výmeny názorov. V jednom z bratislavských apartmánov sa totiž rozhodlo bývať niekoľko mladých ľudí. Tí spolu riešia každodenné problémy. Emócie a spontánne reakcie aktérov sú presne to, čo prináša seriál Deň a noc.

V byte ich žije desať a nie je to vždy med lízať. Najčastejším dôvodom na hádky sú peniaze a žiarlivosť. "Tak jasné, že áno. To sa nedá tak úplne žiť ako v bavlnke alebo niečo," hovorí jedna z obyvateliek Sofia Kleinová.

Nový seriál je najmä o zábave a mladých ľuďoch. Tí si zatiaľ život pod jednou strechou užívajú bez akýchkoľvek starostí. "Sú tu stále párty, je to tu úplne úžasné," opisuje Hana Farkašová. "Je nás tu veľa a pije sa veľa," priznáva Wanda Dubovská.

Na živote takého množstva ľudí je menej zábavné to, že na byte nemajú veľa súkromia. "Tu sa to robí, že klop klop klop a vojdeš," hovorí Wanda. Spontánnosť nájomníkov často vedie aj k scenárom, ktoré píše sám život. Niektoré dámy totiž nevedia vystáť konkurenciu a na spolubývajúce chystajú zákernosti, ktoré sa údajne nevyrovnajú ani scénam z filmu Sám doma. "Na Sašu určite, ale ešte väčšie zákernosti, ako v tom filme," zhodli sa Tina Gallová a Nataly Ondrejková.

Seriál Deň a noc si môžete pozrieť od pondelka do piatku o 20:00 na Pluske.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská




Zdielať na

Najčítanejšie