Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herečka Mirka Partlová (27). Je štíhla ako prútik, ale diétu nedrží!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Mirka Partlová (27). Je štíhla ako prútik, ale diétu nedrží!

Zdroj: TV JOJ

Má závideniahodnú postavičku. Žiadny tuk navyše! Herečka Mirka Partlová však dokonalé krivky nedostala darom... Zabezpečuje si ich jedálničkom, ktorý, ako ona sama tvrdí, jej vyhovuje a chutí. Čo Mirka zvyčajne raňajkuje, obeduje a večeria? A ako jej stravovanie ohodnotil profesionálny tréner a poradca v oblasti výživy?

Nezje všetko, čo vidí. Mirka Partlová do úst vloží jedine to, čo je zdravé a nadopuje sa množstvom vitamínov a minerálov. Najdôležitejším jedlom dňa sú pre atraktívnu herečku raňajky. „Musia byť sýte. Väčšinou si dám arabský chlebík, šunku, syr. Čo ale nemôže nikdy chýbať je kakao,“ zdôrazňuje Mirka. Práve ono jej dodá množstvo energie na celý dlhý deň.

Obed máva ľahší. „Kuracinka so zeleninou, alebo domáca hovädzia polievočka, mňam,“ hovorí, pričom sa jej zbiehajú slinky. Práve spomínaná polievka sa v poslednej dobe stala aj Mirkinou najobľúbenejšou. A čím zvykne potešiť svoje chuťové poháriky večer? „Väčšinou ničím. Večer jedávam málokedy. Ak predsa, tak opäť len nejakú pečenú zeleninu a kuracie mäso,“ priznáva. Popri tom všetkom sa ale snaží dodržiavať pitný režim a bez minerálky sa ani nepohne z domu.

A ako hodnotí Mirkine stravovacie návyky profesionálny tréner a poradca v oblasti výživy Mgr. Peter Dragúň? „Tomuto jedálničku v podstate nemám čo vytknúť, pokiaľ je zachovaná aj večerná dávka nejakého jedla. Vždy je lepšie dopriať si nejaké jedlo aj večer než byť hladný. Oceňujem tiež Mirkin pitný režim. Odporúčam každému, vždy ráno, po prebudení, hneď si dopriať aspoň dva a pol decilitra čistej vody. Tá po spánku dostatočne rehydratuje organizmus“. Zdá sa teda, že Mirka presne vie, čo treba robiť, aby sa cítila a aj vyzerala sviežo a zdravo.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie