Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Adrianu Kmotríkovú (42) zvieral v náručí fešný muž! Na plese Spišiakov
Zdielať na
Showbiznis

Adrianu Kmotríkovú (42) zvieral v náručí fešný muž! Na plese Spišiakov

Plesová sezóna sa už začiatkom januára naplno rozbehla a tak si dámy vo všetkých kútoch Slovenska s radosťou chystajú plesové róby, šperky či účesy. Páni sa tešia zase na dobrú zábavu. Inak tomu nebolo ani na plese Spišiakov! V krásnej Redute v Spišskej Novej Vsi práve moderátorku Adrianu Kmotríkovú vyzvŕtal istý mladý muž...

"Žili sme v mnohých krajinách sveta, ale tak nádherný ples, ako je u vás... Blahoželám," komentoval ples Spišiakov primátor Starej Ľubovne Michal Biganič. Ples sa totiž počas 17 rokov vypracoval medzi najprestížnejšie udalosti na Slovensku. Aj takéto referencie sem preto pritiahli JOJ-kársku moderátorku Adrianu Kmotríkovú.

"Naposledy som tancovala valčík asi pred troma rokmi. Takže mi to chvíľu trvalo, pár sekúnd, kým ma ten profesionálny tanečný partner dostal do rytmu. Ale myslím, že potom už nám to išlo," hodnotí svoju účasť na otváracom valčíku Kmotríková.

Extravagantné róby či účesy by ste tu hľadali ťažko. Dámy skôr stavili na klasiku. Spišiaci plesový bontón poznajú a drvivá väčšina mužov nechala kravatu doma a vzala si motýlikov. Medzi stálice plesu patrí aj Juraj Jakubisko s manželkou. Na parkete by ste ho ale hľadali ťažko... "Rada tancujem, aj Juraj tancuje a vždy má pocit, že je to za trest. Za celý ples sa donúti venovať sa tomu 15-20 minút," prezradila nám manželka Deana.

Tohtoročná tombola mala charitatívny charakter. Pomohla príbehu, ktorý sledovalo celé Slovensko. Ivanke Boórovej a jej deťom. Výťažok je totiž určený na podporu rodín, ktorým britská sociálka podozrivým spôsobom odobrala deti.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Matúš Gavlák

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie