Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Herec Roman Pomajbo (43). Náhle mu prišlo zle!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Roman Pomajbo (43). Náhle mu prišlo zle!

Zdroj: SITA

Človek si za všetko môže sám! Toto hovorí jedno známe príslovie. A že je na ňom veľa pravdy, tak o tom sa na vlastnej koži presvedčil úspešný herec Roman Pomajbo. Dobrovoľne sa stal pokusným králikom. Sám na sebe vyskúšal recept, ktorý spôsobuje u ľudí ochorenie. Aké konkrétne? To vám už povie on sám...

Síce to bolo už dávno, ale Roman na to nikdy nezabudne. Účinok „zázračného“ nápoja, ktorý údajne vyvoláva chrípkové príznaky si „naordinoval“ ešte v časoch, keď chodil do školy a nechcel ísť na písomku. „Raz mi ktosi poradil, že keď chcem mať teplotu, treba si uvariť kávu a namiesto cukru si do nej dať soľ,“ hovorí Roman, ktorého ešte teraz pri tejto spomienke striaslo. Samozrejme, že táto „rada“ ho nenechala chladným, a tak si obľúbenú kávičku prisolil. „Teplota sa ale nedostavila...“ prezrádza.

Na Romanovo čelo však kropaje vystúpili aj tak... „Bolo mi tak zle, že doteraz, keď si na to spomeniem, tak ma napína,“ tvrdí s odporom. V tom momente tisíckrát oľutoval, čo urobil. Oveľa radšej by vtedy bol na písomke, ktorej sa chcel vyhnúť, hoci by z nej dostal päťku. „Toto nikomu neodporúčam. Bolo to hrozné,“ varuje bývalý záškolák Roman. „Takú hlúposť by som už nikdy neurobil. Raz stačilo!“ zaprisaháva sa.

Po tejto nemilej skúsenosti sa ale nevzdal! Talentovaný Roman nakoniec aj tak objavil niečo, čo ho v prípade potreby „zachránilo“ od zlej známky.  „Vždy, pri akejkoľvek akcii (a že ich bolo!) som recitoval, vystupoval, spieval a vysielal som aj v školskom rozhlasovom okienku. Neverili by ste, aké všelijaké privilégia to prinášalo. Bude to znieť neuveriteľne, ale vždy, keď sa schyľovalo k nebezpečnej písomke, som mal najviac práce s vysielaním a v triede som nebol,“ huncútsky uzatvára známy herec a moderátor.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

 

Zdielať na

Najčítanejšie