Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Thomas Kamenár (34). Lámač sŕdc z Rakúska zaútočí na Slovenky
Zdielať na
Showbiznis

Thomas Kamenár (34). Lámač sŕdc z Rakúska zaútočí na Slovenky

Volá sa Thomas, má 34 rokov a ako trojročný sa presťahoval do Rakúska. Pilne trénuje slovenčinu, pretože sa stal novou tvárou televízie JOJ. Už čoskoro ho uvidíte v novej vedomostnej relácii.

Kým u nás o ňom zrejme nikto ešte nepočul, v rakúsku je známym moderátorom v rádiu. "Od osemnástich rokov robím v rádiu, ktoré je super robota a veľmi sa mi páči. Aj niektoré veci v telke som vyskúšal. Kamenár je slovenské meno a ja aj hovorím v rádiu u nás v Rakúsku, že som Slovák a že mám rád kapustnicu," tvrdí nový moderátor.

Za to, že sa objaví na obrazovke môže podľa jeho slov náhoda a je za ňu vďačný. "... Ja ani neviem ako som sa sem dostal. Niekto ma zavolal a povedal, poď vyskúšame to... Som rád, že sa pre mňa rozhodla JOJ-ka," dodáva.

Onedlho Thomas zasadne do kresla oproti vám - súťažiacim vo vedomostnom kvíze. Na svoju novú úlohu sa veľmi teší. Hoci podľa vlastných slov jeho slovenčina nie je stopercentná.

Dovtedy si však pod dohľadom odborníčky bude zdokonaľovať zabudnutú slovenčinu. A ako sme sa dozvedeli Thomas robí veľké pokroky. "Je to veľmi inteligentný chlapec. Ide z neho obrovská empatia, takže súťažiaci sa nemajú čoho obávať. Je natoľko vnímavý, že už dnes chytil čo by asi nemal," hovorí na adresu Thomasa hlasová pedagogička Eva Žilineková.

A ak sa mu aj podarí nejaké to slovíčko skomoliť pri pohľade na usmievavého rodáka zo Žiliny mu to určite prepáčime. "Z neho vyžaruje nesmierne pozitívna energia a to, čo na nás ženy pôsobí, že je naozaj krásny," dodáva hlasová pedagogička. "Možno to bude trošku srandovné, ale veď je stále dobré, keď sa trochu posmejeme," myslí si Thomas.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová


Zdielať na

Najčítanejšie