Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
70. ročník ocenení Zlatý Glóbus. Takto to vidia víťazi
Zdielať na
Showbiznis

70. ročník ocenení Zlatý Glóbus. Takto to vidia víťazi

V Hollywoode sa cez víkend odovzdávali ceny Zlatý Glóbus. išlo už o 70. ročník. Z úspechu sa tešila speváčka Adele, Quentin Tarantino ale aj Ben Affleck. Tu sú reakcie niektorých ocenených.

Ben Affleck (Argo) - Najlepšia filmová réžia: "Steven Spielberg, Ang Lee, Kathryn Bigelow a Quentin Tarantino. Pozrite sa, pre mňa nie je podstatné, o akú cenu ide. Ak ste na takom zozname mien, aké ste práve počuli, tak je to niečo úžasné."

Hugh Jackman (Bedári) - Najlepší mužský herecký výkon vo filme - komédii alebo muzikáli: "Názor, že spev a tanec nie sú mužné, je tá najšialenejšia vec, akú som kedy počul. Ak ste pred 50 rokmi nevedeli spievať ani tancovať, tak ste nemali šancu získať dievča."

Quentin Tarantino (Divoký Django) - Najlepší filmový scenár: "Ďakujem všetkým hercom a tiež svojim priateľom, ktorým predčítavam svoje scenáre. Vy ani neviete, akí ste pre mňa v procese tvorby scenára dôležití. Nechcem od vás, aby ste mi hovorili, ak niečo robím zle. Keď vám predčítavam scenár, tak ho počujem skrz vaše uši a vďaka tomu viem, že som na správnej ceste." 

Jodie Foster, ktorá získala Cenu Cecila B. DeMillea za celoživotný prínos zábavnému priemyslu: "Moja práca sa vyvíja. Dúfam, že budem robiť iné veci, než aké som robila, keď som mala tri, šesť a dvadsať rokov. Nikdy som si nemyslela, že bude robiť práve toto, ale uvedomujem si, že musím rozvíjať aj mnohé iné aspekty ako literatúru, psychológiu a filozofiu."

Adele - Najlepšia pôvodná pieseň: "Ó bože, ó bože, ó bože. Úprimne, som si dnes len prišla vyraziť s kamarátkou Idou - sme mamičky. Toto som nečakala. Veľmi ďakujem. Je veľmi zvláštne tu byť, veľmi vám ďakujem, že ste mi dali možnosť byť na jednu noc súčasťou vášho sveta, je to úžasné! Veľmi rada by som poďakovala zahraničným novinárom v Hollywoode, nikdy som si nemyslela, že to raz poviem. Toto je pre môjho priateľa, ktorý ma presvedčil, aby som to urobila... a pre môjho rozkošného syna. Ďakujem."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj:SITA

Zdielať na

Najčítanejšie