Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kate Middleton (31) a princ William (30) sa stanú rodičmi v júli!
Zdielať na
Showbiznis

Kate Middleton (31) a princ William (30) sa stanú rodičmi v júli!

Zdroj: ISIFA

Manželka britského princa Williama Catherine by mala svojho prvého potomka porodiť v júli. V oficiálnom vyhlásení to uviedol zástupca tlačového oddelenia formálneho sídla britskej kráľovskej rodiny St James's Palace.

Vo vyhlásení sa taktiež píše, že zdravotný stav vojvodkyne z Cambridgeu sa po decembrovej niekoľkodňovej hospitalizácii pre nadmerné tehotenské dávenie (hyperemesis gravidarum) neustále zlepšuje. Pohlavie dieťaťa nie je zatiaľ známe.

Catherine a William sa zoznámili v roku 2001 na univerzite v Škótsku. Pár tvoria od roku 2003. Zásnuby sa konali v októbri 2010, princ svojej nastávajúcej daroval 18-karátový zafírový prsteň, ktorý patril jeho matke.

Svadba roka, ako ju označili médiá, sa konala 29. apríla 2011. Ženích navliekol neveste na prst obrúčku z Waleského zlata, ktoré darovala svojmu vnukovi kráľovná Alžbeta II. krátko po jeho zásnubách.

Catherine, rovnako ako princezná Diana v roku 1981, nesľúbila Williamovi pred oltárom poslušnosť, ale "lásku, podporu, úctu a starostlivosť". Dvojicu sobášila hlava anglikánskej cirkvi - Arcibiskup z Canterbury Rowan Williams.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie