Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Expert Ivan Vereš (49) vám poradí. Jak urobiť gádža o lóve
Zdielať na
Showbiznis

Expert Ivan Vereš (49) vám poradí. Jak urobiť gádža o lóve

Televízia JOJ spúšťa nový seriál. Po pätnástich rokoch v New Yorku sa vrátil domov King Ajvn a práve on bude ústrednou postavou tohto seriálu. Život úspešného Róma, hudobníka Ivana Vereša, naberie nečakané obrátky, keď sa po návrate z Ameriky rozhodne najať partiu „expertov“ z osady.

Experti rómskeho pôvodu s Ivanom podnikajú. Predmetom ich spoločného podnikania sa stávajú komodity, ktoré nie sú pre rómsku komunitu úplne typické a časté. Rómovia si tak napríklad zriadia psí hotel, začnú sa angažovať v oblasti záhradnej architektúry, taxikárčenia či erotickej linky. Ich prístup k podnikaniu by sa dal slušne označiť ako ”netradičný”.

"Je tam zachytená aj určitá komediálna forma samozrejme, ale myslím, že to vyjde. Tie nápady sú výborné, sú dobré. Dajú sa realizovať v každom prípade. Ja si myslím, že takisto keď v Amerike je guľovačka tak, také istí gule a sneh môžeme mať aj na Slovensku, nie?" myslí si King Ajvn.

Štyroch expertov, ktorým šéfuje Ivan Véreš našli dramaturgovia relácie v osade Veľké Lovce. " Ivan si samozrejme vyberal podľa svojich kritérií," hovorí dramaturgička Expertov Kristína Cibulková. "Tak ja som vychádzal z Donalda Trumpa v prvom kole, potom sa mali čítať biznismenské kritériá. V každom prípade treba to vidieť, lebo veľmi silná expertíza začne už veľmi skoro...Určite je tam veľa nápadov aj pre našich podnikateľov," hovorí Vereš.

Expertov si môžete pozrieť už dnes o 22:50 na JOJke.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Lucia Husárová, joj.sk

Zdielať na

Najčítanejšie