Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Lucia Lapišáková (38) miluje beh. Za každého počasia
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Lucia Lapišáková (38) miluje beh. Za každého počasia

Beh je jej život! Známa herečka zo seriálu Pod Povrchom Lucia Lapišáková, si už nevie predstaviť, že by ho vyradila so svojho týždňového režimu. V novom roku si však dala záväzok, že behávať bude ešte viac! Tenisky si obula aj dnes ráno, v nepríjemnom počasí.

Či prší, či sneží, Lucia Lapišáková beháva za každého počasia. A má na to niekoľko dôvodov. "Lebo ma to baví a je to zo všetkých športov ten najprirodzenejší pohyb a odburávam tým stres. Je to na čerstvom vzduchu a keď nemám náladu, tak sa len tak prejdem," opisuje herečka. Úspešná herečka, ktorá v seriáli predstavuje bývalú modelku Leu, si však behom udržiava aj kondičku a postavu.

"Určite, ten beh zaberá na všetky partie. Cítim to, keď si dobre zabehám a cítim dokonca aj ruky," dodáva. Lucia beháva od svojich 14-tich rokov... A posledný rok dokonca pravidelne. "20 minút, 2km, 2krát týždenne," vysvetľuje.

Neváži sa. Svoju aktuálnu hmotnosť ale odhaduje na 60 kíl. Čo je pri výške meter 70 závideniahodné. A za to vďačí hlavne behu! "Beh odporúčam každému, dokonca aj deťom... Je to základ a neublíži to," myslí si seriálová Lea. Už sa len prekonať, nahodiť na seba tepláky, čapicu, šál a tenisky, a postavu a lá Lucia Lapišáková, môžete mať i vy.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie